начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

Викат ме с призовка на 350км

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Викат ме с призовка на 350км

Мнениеот neutralen » 03 Окт 2014, 15:55

Според написаното - дори не са го разпитвали. А сега той тепърва ще почне да си търси пътните разходи, те ще му откажат, той ще се жалва до прокурора, той ще му откаже, той ще се жалва до по-горния прокурор и така до безкрайност. Каква държава сме - някой, който заема някаква позиция във властта и си прави каквото си иска и оправдава противозаконните си действия - "Така сме преценили, така сме решили. Имате право да се жалвате." Абсурда в случая е този, че тези които следят за спазването на закона, изобщо не го спазват, правят си каквото си искат и по никакъв начин никой не им търси отговорност. Както и да е. Приказките, че сме "правова държава" са прах в очите на публиката. Жалко е че все още има хора, които не само вярват в горното, но са убедени че е така и вярват на правосъдието. 8)
neutralen
Активен потребител

Re: Викат ме с призовка на 350км

Мнениеот marek972 » 03 Окт 2014, 21:23

waki1234 написа:Браво на господа полицаите от Враца, да треперят престъпниците, с такива смели мъже ще се оправи държавата. Първо искам да споделя, че не съм осъждам, не съм бил задържан от органите на реда и съм с чисто досие. Трябваше да хвана автобус до София в 6:00, после в 9:00 за Враца, след пристигането ми да почакам около 1 час и малко, защото разследващия бил зает. После си поговорихме си около 1 час и бях изпратен с думите:
- Виж сега на нас ние ясно, че не си ти, ама такъв е закона.
- Защо не ме разпитахте по делегация тогава?
- Ние се опитахме, но прокурора не разреши.

Благополучно се прибрах към 20:30, общо сметката 51лв( мислех, че ще е повече), МВР Враца не ипзлащали пътните. Само да добавя, бях разпитван заради криминално проявен лежал в затвора, с висящи дела сътрудник на полицията. Браво господа полицаи от Враца, да треперят престъпниците :)

и за какво точно са ти виновни полицаите бе, приятелю ....
ти не знаеш ли, че прокурорът е господар на досъдебното производство (ако и да е 25 годишна п..кла,
дето не прави разлика между малозначителност и маловажност ...)
marek972
Потребител

Предишна

Назад към Наказателно право