начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

Справка относно изтърпяване на ЛОС

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Справка относно изтърпяване на ЛОС

Мнениеот svetla_manolova » 09 Дек 2013, 18:16

Здравейте. Извинявам се, ако мястото на темата ми не е тук. Въпросът ми е откъде мога да извадя справка за това колко време му остава на даден човек в затвора. Извинявам се още веднъж и благодаря предварително, ако ми отговорите.
svetla_manolova
Нов потребител

Re: Един въпрос

Мнениеот ilian_todorov » 09 Дек 2013, 20:16

svetla_manolova написа:Здравейте. Извинявам се, ако мястото на темата ми не е тук. Въпросът ми е откъде мога да извадя справка за това колко време му остава на даден човек в затвора. Извинявам се още веднъж и благодаря предварително, ако ми отговорите.

От шефа на затвора или от самия него предполагам. Това че е осъден на ен брой години не означава, че ще лежи толкова, може да го пуснат предсрочно. Идете му на свиждане и ще разберете.
Пробвайте и в съда да получите някаква информация.
ilian_todorov
Активен потребител

Re: Един въпрос

Мнениеот georgiev_sfbg » 30 Дек 2013, 22:08

svetla_manolova написа:Здравейте. Извинявам се, ако мястото на темата ми не е тук. Въпросът ми е откъде мога да извадя справка за това колко време му остава на даден човек в затвора. Извинявам се още веднъж и благодаря предварително, ако ми отговорите.

С мотивирана молба до Министерство на правосъдието - Главна дирекция 'Изпълнение на наказанията'.
http://www.gdin.bg/
ЗСВ-Съдиите, съдебните заседатели, прокурорите и следователите нямат право да изразяват предварително становище по възложените им дела, както и становище по дела,които не са им възложени. Съдия, прокурор и следовател няма право да дава правни консултации.
georgiev_sfbg
Активен потребител

Назад към Наказателно право