начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

адвокатски услуги

Re: адвокатски услуги

Мнениеот fetisov » 11 Мар 2011, 09:38

frauddobcho написа:ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ В "ЛИЧНИ" :wink: :wink: :wink:

МОЖЕ ПЪК НЯКОЙ ДА СЕ ОПУЛИ ЕТО ТАКА :shock:
И ДА СЕ ЧУДИ КАКВО ЛИ Е СТАНАЛО,НО НЯМА ДА МУ КАЖЕМ :lol: :wink: :D

Да, обаче тази идея по тази тема първо аз я написах :wink: , така че и аз имам право да знам какво е станало там. :D
fetisov
Потребител

Мнениеот DEKAH » 11 Мар 2011, 10:35

fetisov написа:

Да, обаче тази идея по тази тема първо аз я написах :wink: , така че и аз имам право да знам какво е станало там. :D

Продал си е левия бъбрек, за да плати на адвокат.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот frauddobcho » 11 Мар 2011, 12:01

DEKAH написа:
fetisov написа:

Продал си е левия бъбрек, за да плати на адвокат.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ето го първият ШПИОНИН :arrow: /"DEKAH"/,който не се стърпя и се издаде - от яд :!: :!: :!:
Какви ли грешки не правят хората от ЯД - няма ненаправени такива.....
А шпионите-те не са хора,те са нещо,за което не си заслужава да се обръща внимание ТУК !
Така е ТУК ние трябва да се пазим от тях ...
Пък на вън те ще се пазят от нас и така ..............
Този гноен абцес,тази ГАДНА част от обществото,наречена"агенти",доносници и шпиони,существува навсякъде по света и рано или късно си намира заслуженото по заслуги... Шпионите,гадните шпиони-трябва да се колят като прасета http://video.data.bg/23/1974 :!: :!: :!:
Последна промяна frauddobcho на 11 Мар 2011, 12:34, променена общо 1 път
ЖИВОТА Е ТРЪРДЕ КРАТЪК,КАКТО И КРАСИВИТЕ МОМЕНТИ В НЕГО !!! ИЗЖИВЕЙТЕ ГО ДОСТОЙНО И СЕ НАСЛАЖДАВАЙТЕ НА ВСЕКИ КРАТЪК МИГ ЩАСТИЕ !!!
frauddobcho
Младши потребител

Мнениеот frauddobcho » 11 Мар 2011, 12:25

Изпратих ти лично съобщение и на теб "fetisov" :wink:
Разбира се,че имаш право да знаеш какво е станало...
Аз :!: УДИВЕН :!: и съм ти НЕВЕРОЯТНО,страшно много благодарен за безценният съвет,който ми даде,за оказаната помощ/подкрепа и обърнатото внимание :wink:
- БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО "fetisov" :!: :!: :!:
Дано съществуват повече хора,като Теб,дано ги има повече такива,защото иначе в близките 100-тина години = ще се самоунищожим като народ и държава!
ЖИВОТА Е ТРЪРДЕ КРАТЪК,КАКТО И КРАСИВИТЕ МОМЕНТИ В НЕГО !!! ИЗЖИВЕЙТЕ ГО ДОСТОЙНО И СЕ НАСЛАЖДАВАЙТЕ НА ВСЕКИ КРАТЪК МИГ ЩАСТИЕ !!!
frauddobcho
Младши потребител

Мнениеот DEKAH » 11 Мар 2011, 16:17

На теб ти е необходима специализирана помощ. Обърни се към психолог. Имаш проблем с гнева. Никой с нищо не ти е длъжен. Още по-малко някой в този форум.

Това, че си нискоинтелигентен и не можеш да разбереш към кой да се обърнеш за помощ не е срамно. Срамен е начинът, по който се обръщаш към напълно непознати хора и ги обиждаш и квалифицираш.

Не съм ничий шпионин, нито пък ме е било яд за нещо. Съобразявай се малко като пишеш. Анонимността ти е привидна. Вярвай ми.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот frauddobcho » 12 Мар 2011, 16:03

Аз не съм искал да те обидя...Мислех,че ще се гордееш с това определение :mrgreen:
Вътре станах агресивен да... Не мога да си обърна и другата буза-схващаш ли?
Ти ми забиваш шамар аз отвръщам точка.
Левия-десния бъбрек сещаш ли се ???
Не съм анонимен.Изобщо не се притиснявам от нищо.АНОНИМНОСТ не ми трябва :!:
Аз не претендирам за висока ителигентност-схващаш ли ??? Да-не съм учил толкова много и съм невеж и не ме е срам от това.За това питам. И такива като теб ми пречат,като се заяждат,провокират и т.н. !!! Ако беше интелигентен нямаше на мой гръб да се опитваш да печелиш точки пред незнам кой/я,като се правиш на много интересен-"на умрело куче нож да вадиш",това го правят само комплексирани смешници,тъпи копелета или тези,които имат интерес от това...
. Ние с ниския инелект,на такива като теб,казваме така :
- Седи мирен "Рекси",спри се докато е време....
Или помогни или не пречи ... Ще се окажеш някога на мое място и ще разбереш колко е кофти да има такива,като теб. "Не е важно-на мен да ми е добре,по-важно е-на Вуте да му е зле" Знаеш ли я тази поговорка "НАНЕ" :?: :?: :?:
frauddobcho
Младши потребител

Предишна

Назад към Право на ЕС