начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

Стар кадастрален план на земеделска земя-търся адвокат

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Стар кадастрален план на земеделска земя-търся адвокат

Мнениеот rayagergovska » 26 Юли 2011, 11:14

Здравейте,
искам да попитам къде мога да видя старото разположение на земите за ползване по параграф 4 ,защото имам определени проблеми с кадастъра и искам да знам как е била земята преди да се раздели и да остане квадратурата ,която се полага на ползвателя за закупуване.Имам номер по стар кадастрален план и се интересувам как мога да го видя на скица./Това го разбрах/Искам да питам само за адвокат.Благодаря!
Иска ми се да отида при адвокат също за консултация ,но за съжаление незнам в Плевен кой се ползва с добра репутация по този тип дела.
Просто от СГКК Плевен ми правят проблеми и ме въртят вече 6 месеца и малко почва да ми писва.
Благодаря предварително.
rayagergovska
Младши потребител

Назад към Строителство и регулация