начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

Строеж при неуредени регулационни отношения?

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Строеж при неуредени регулационни отношения?

Мнениеот petya75 » 23 Ное 2012, 23:58

Здравейте!
Моля за вашето мнение.
Получих в наследство имот, в чийто нотариален акт пише: "... парцел VII с площ от 890 кв.м. ... ведно с построената в него къща при неуредени регулационни отношения за парцела ...". Къщата е нанесена на скицата, но няма обявена квадратура в нот. акт.
Предстои ми да се срещна с архитекта на съответната община, към която е имота, но бих искала да събера няколко мнения.
Въпросът ми е мога ли щом къщата няма план (тя е стара), да построя същата къща наново по същите граници, без да минавам по обичайния път при строеж на нова къща?
Извинявам се, ако въпросът ми е наивен.
Ще оценя всяка помощ, за което предварително благодаря!
petya75
Нов потребител

Re: Строеж при неуредени регулационни отношения?

Мнениеот TheOldMan » 24 Ное 2012, 00:34

Дори и външна тоалетна не можете да построите без "съответните книжа".
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
TheOldMan
Активен потребител

Re: Строеж при неуредени регулационни отношения?

Мнениеот julyanvonemona » 24 Ное 2012, 05:17

TheOldMan написа:Дори и външна тоалетна не можете да построите без "съответните книжа".

Външна тоалетна извън жилището въобще не може да построи!
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Назад към Строителство и регулация