начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

Надстройка на таван

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Надстройка на таван

Мнениеот julyanvonemona » 09 Яну 2013, 21:00

emilgrigorov написа:Мерси, мерси :lol:
А след 90-та земята е реституирана, така че ... --- ... :lol:
За сметка на това, Поли е Ст.П., поради което с нея шега не бива, Емонски :!: Не бива :!: :!: :!:

моля за извинение - прибързах просто не допрочетох че земята е реституирана.
Със старшите офицери хич ама хич не се шегувам , просто наистина преди година и няколко месеца подхвърлих на посоки че не знам какво стана с тоя мораториум и poli_g веднага се намеси в темата и направи пълно дознание по въпроса. Сега пак изпуснах пусулата и пак имам нужда да знам, щото ме интересува заради една колежка и съученичка от 60-те години на миналия век.
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот probcho » 12 Яну 2013, 22:01

julyanvonemona написа:моля за извинение - прибързах просто не допрочетох че земята е реституирана.

По този повод и отворих другата темичка, но там веднага се предположи, че търся оборване на тълкувателно решение!
Все пак въпроса си има своето значение и потърсих (там) някакво виждане по въпроса, може би с цел уеднаквяване....
probcho
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 12 Яну 2013, 22:17

Ако визираш мен, дори не съм се и сетил че може да се разсъждава на тема оборване на решение на ВКС, камо ли да обвинявам някого че се опитва да го прави. За мен тълкувателните решения на ВАС и ВКС са VOX DEI
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Предишна

Назад към Строителство и регулация