начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

Запазване на действащ ПУП и издадено Р.Стр. при делба

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Запазване на действащ ПУП и издадено Р.Стр. при делба

Мнениеот nk7702n » 12 Яну 2013, 23:13

:roll: Следващата интересна тема е :
http://www.mediapool.bg/%D0%B7%D0%B0%D1 ... 01589.html
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот julyanvonemona » 13 Яну 2013, 12:41

nk7702n вие все пак сте юрист нали?
Щом е така, защо си позволявате да ангажирате вниманието на юристи (нас останалите участници неюристи не ни взимайте предвид) с този журналистически бълвоч. Който го прочете мигом ще си зададе въпроса дали ЗУЧК действа с обратна сила. Толкова за сега! При проява на интерес към темата и в случай, че бъде изведена в отделно форумно зоглавие, можем както казва probcho, да си побращолевим още!
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот nk7702n » 13 Яну 2013, 13:18

julyanvonemona написа:nk7702n вие все пак сте юрист нали?
Щом е така, защо си позволявате да ангажирате вниманието на юристи (нас останалите участници неюристи не ни взимайте предвид) с този журналистически бълвоч. Който го прочете мигом ще си зададе въпроса дали ЗУЧК действа с обратна сила. Толкова за сега! При проява на интерес към темата и в случай, че бъде изведена в отделно форумно зоглавие, можем както казва probcho, да си побращолевим още!

Сега те прочитам. Какво да ти кажа, далече ми е мисълта от някакво обратно действие на ЗУЧК. Мислех си по - скоро за ЗЗТ. Ама, както си написал, за неюристите няма значение. Приятен ден! :wink:
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот emilgrigorov » 13 Яну 2013, 15:16

Това за Петко, Емонски, Надето и баш геодезистката, дето не и беше ясно нещо:
http://www.lex.bg/forum/viewtopic.php?f=26&t=53254&p=514201#p514201
И, като говоря нещо, си водете записки, и да се чува само "Осанна, Осанна" , анадъмно :?: :lol:
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 13 Яну 2013, 15:35

emilgrigorov написа:Това за Петко, Емонски, Надето и баш геодезистката, дето не и беше ясно нещо:
И, като говоря нещо, си водете записки, и да се чува само "Осанна, Осанна" , анадъмно :?: :lol:

Празнословието е присъщо само на малцина тук в лекса, нали, господин Григоров? :roll:
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот Melly » 13 Яну 2013, 16:37

Малейййй Григоров, ама ти ги правиш на пух и прах, бре. Особено в темата, към която си препратил... Излезе ти и на теб име. :lol: :lol: :lol:

П.П. След като и на Емонски му е направило силно впечатление изявата на Наде... ман, мани, бегай.
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот Melly » 13 Яну 2013, 16:50

Така и не ми стана ясно какво точно Наде е казала - впрочем, нейно неотменно право е да си заличава част от постовете, но за такива като мен, дето не са успели да я прочетат "веднага", се губи някак си "нишката". Не е болка за "умиране", но изявите на такъв участник не са лицеприятни. :roll:
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот nk7702n » 13 Яну 2013, 16:56

Melly написа:Така и не ми стана ясно какво точно Наде е казала - впрочем, нейно неотменно право е да си заличава част от постовете, но за такива като мен, дето не са успели да я прочетат "веднага", се губи някак си "нишката". Не е болка за "умиране", но изявите на такъв участник не са лицеприятни. :roll:

Всъщност, твоето мнението изобщо не интересува никого, но щом питаш, бяха дребни шеги,реших, че понеже не са по темата, са излишни, язък, изпуснала си клюките пак. Относно това кое е лицеприятно, ти също не си приятна на много хора тук, ама те търпят, защото са достатъчно възпитани, така че си гледай работата и си върви по пътя. :lol:
Последна промяна nk7702n на 17 Яну 2013, 02:00, променена общо 4 пъти
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот vdggbg » 13 Яну 2013, 17:02

Г-н Григоров прави на пух и прах единствено оборимата презумпция за наличието между собствените му уши на представа за елементарно възпитание - не за първи път, за съжаление.
Аватар
vdggbg
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 13 Яну 2013, 17:04

Melly написа:П.П. След като и на Емонски му е направило силно впечатление изявата на Наде... ман, мани, бегай.

Такъв съм си аз впечатлителен, даже и от тебе се впечатлявам Melly!
.......................................................................................................
Осанна, осанна emilgrigorov, нали така! :lol: :lol: :lol:
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот emilgrigorov » 13 Яну 2013, 17:14

:wink: :lol:
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот petko_a » 13 Яну 2013, 17:22

emilgrigorov написа:Това за Петко, Емонски, Надето и баш геодезистката, дето не и беше ясно нещо:

Научи се да смяташ, брат!
Обаче, тъй като нямам намерение да те лишавам от жизнените ти нужди от възхвали, току виж си се разболял, няма да те убеждавам.А ако ти е проблем ( а въпреки всичко, явно ти е), ще минеш през адвокат и после пак до геодезист ще опреш. Те ще ти го решат, не се притеснявай.
petko_a
Потребител

Мнениеот emilgrigorov » 13 Яну 2013, 19:12

Петко, аз, мойто момче, проблеми нямам :lol:
Между другото, това безумие, дето, айде да не си ти, но твои колеги, го забърквате от некадърност, алчност и високо самочувствие, ми е ежедневие на мен. Като тая дивотийка в другата тема - кой мислиш, че я е забъркал.

И, не знам кога ще ми писне, да почнат да хвърчат лицензи и да си поиграем с едни други кодекси. Въздържам се за сега де.
Последна промяна emilgrigorov на 13 Яну 2013, 19:28, променена общо 1 път
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот petko_a » 13 Яну 2013, 19:16

И така е нормално да е. Адвокати и геодезисти колкото искаш.
petko_a
Потребител

Мнениеот emilgrigorov » 13 Яну 2013, 19:31

Петко, ако обърнеш внимание, нищо не си казал по темата, по същество. Само - как си се окъкал ... щото не слушаш :lol:
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот petko_a » 13 Яну 2013, 19:44

Типичен похват на водене на разговор, ала emilgrigorov!
Все едно аз смених темата.
Ти учи теореми и гледай да не се окъкаш покрай площите, не ме мисли мен, аз съм си добре.
А по темата...
След това мнение човек няма как да не онемее:

"Иначе, по-добре им го раздели графично имотеца, по начин, приемлив за страните. Прасни им след това колчетата (но си състави протокола, и им го дай после), и ги остави да си живеят щастливо на предварителен договор за доброволна делба, с координати на междата. Вземаш си парите, без излишни гимнастики, и - всички доволни. Нааай-много да им извадиш едни проектни идентификатори, като бонус :wink:
Ще си си свършил работата като хората. И няма да е твой проблем, че после нещата ще се нормализират, че ще си станат както обикновено :lol:"
petko_a
Потребител

Мнениеот emilgrigorov » 13 Яну 2013, 20:04

И пак - нищо :lol: Твърдо мълчание, като партизанин пред Гешев :lol:

Именно, Петко. Ще си си свършил работата, до където си стигнал. Пък, ако искат, и по-нататък. Нооо - трябва пипе за това. Не е за тебе.
Май е време да преминеш на платено обучение. :lol:
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот petko_a » 13 Яну 2013, 20:21

Нали ти показах, че знам какво всъщност търсиш в този форум? Достатъчно човеколюбив съм, че да издевателствам над теб и да ти го отнемам. Затова аз съм до тук.
Иначе за свършването на работата по такъв начин - виж другата тема.
Всичко най-добро!
petko_a
Потребител

Мнениеот julyanvonemona » 13 Яну 2013, 20:50

emilgrigorov написа:И пак - нищо :lol: Твърдо мълчание, като партизанин пред Гешев

Осанна, осанна emilgrigorov, Ти Изначалний позволи, всеки произволно избран циганин (ром) да прочете в архивите на бившата "държавна безопастност",как партизаните са "мълчали" пред Гешев. Нима ти който си неподвластен на пространствено-времевия континуум забрави как Гешев с елементарни финтове им измъкваше всичко от устата?
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот emilgrigorov » 13 Яну 2013, 20:57

:lol:
Е нали това се опитвам да направя, ама ... :lol:

Имаше един виц, инженер Ганев изнася лекция в МЕИ-то: Дъската - изпълнена с формули, а инж. Ганев се обръща към студентите:
Колеги, ще ви разкажа от какво огромно значение са тези формули:
Преди години попаднах в лапите на вражеското разузнаване. И те, извергите, ме подложиха на разпити, изтезания : "КАЖЕТЕ, ИНЖЕНЕР ГАНЕВ ФОРМУЛИТЕ, ИЗДАЙТЕ ИНЖЕНЕР ГАНЕВ ФОРМУЛИТЕ". И така - дни наред. А аз - мълчах ли, мълчах. Нищо не казвах.
Та, Колеги, запомнете от мен - учете, Колеги, формулите, защото много боли!
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Строителство и регулация