начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

НОВ ОУП НА ВАРНА-ОБЕЗЩЕТЕНИЕ?

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: НОВ ОУП НА ВАРНА-ОБЕЗЩЕТЕНИЕ?

Мнениеот julyanvonemona » 27 Юни 2011, 09:09

Яглей, я глей в уикендо нема ли да разлабите малко?
Между другото дори и в подобна валянка този който търси намира! Аз например намерих
В началото на годината ЕСУТ Варна отхвърли тая безпринципна дефрагментация и задължи проектанта да остави в зелено само тия имоти и територии за които има законно влезли планове, демек са за озеленяване по силата на по-предишни планове. Бъдещите паркове в новоурбанизираните територии ще се определят по нататък с ПУП които всеки заинтересован собственик ще може да обжалва. Така че спокойно, всичко е блъф на проектанта, целящ пари.

Ако действително някой от проектантите присъства тук чрез псевдоним едва ли е избрал подходящото място за възбуждане на солитон по въпросите на ОУП-Варна, а и подходът му не е най-удачния. Това не е БТВ нито пък СКАТ, където с ефтини номера да печелиш популярност! Пък и такъв тип популярност впечатлява единствено малоумници, а те (малоумниците) в никакъв случай няма натрупат точки по въпроса за или против териториите за озеленяване които ОУП-Варна предвижда или предстои да предвиди
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот magodeoz » 27 Юни 2011, 18:39

julyanvonemona написа: Ако действително някой от проектантите присъства тук чрез псевдоним едва ли е избрал подходящото място за възбуждане на солитон по въпросите на ОУП-Варна...

"Солитон" едва ли е точното наименование на онова, което смятате, че някой, или някои, са на път да възбудят, и то точно тук. Най-добре ще е и Вие да си купите плейстейшън, и да не мътите водата на някои шампиони в този форум.
magodeoz
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 27 Юни 2011, 19:14

Явно не съм дорасъл за избистряне на водите, най-вече защото не участвам в другите теми и нямам представа от новите за "строителство и регулация" състезатели кой кой е!
Ама това, което някои в тази тема се опитват да правят именно е принципа за възбуждане на солитон. Защото солитона е вълна при която участващите в нея частици предават линейно кинетичната си енергия почти на 100%. А плейстейшън няма да си купя защото дори не знам какво е това.
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот magodeoz » 27 Юни 2011, 19:23

Пак помислете. Солитонът не кумулира енергия (не я и пилее, впрочем). Тук случаят е друг.
Идеята за плейстейшъна е да се развличате с нещо друго, за да не пречите на някой, който ръчка из форума с определена цел - да не му мътите водата, демек. Да не му се налага да обмисля Вашите премъдрости - това му е идеята. Да не му пускате Бетовен, докато си слуша хисарския поп, казано иначе.
magodeoz
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 27 Юни 2011, 19:30

Да не му пускате Бетовен, докато си слуша хисарския поп, казано иначе.

magodeoz, този лек намек ми харесва, най-много защото е лек.
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот santim » 29 Юни 2011, 15:55

Във всеки форум има няколко дежурни кибици, които се чудят къде да споделят напъпилите ги мъдрости. Явно този не прави изключение. Разбирам ги: криза е, няма работа, отегчението е голямо, скука ...
Честно казано съвсем случайно попаднах на този въпрос и понеже имам същият проблем реших да споделя информацията. Надявам се да съм помогнал на Кос100, ако ли не поне съм създал тема в която кибиците да си почешат езиците :lol: Останете си със здраве :D
santim
Нов потребител

Мнениеот julyanvonemona » 28 Авг 2011, 12:16

santim! Да аз съм именно от кибиците за които говорите но Вие не сте самарянката която се мъчите да изградите в личните представи за себе си.
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Предишна

Назад към Строителство и регулация