начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

Преместване на ограда без известие и присъствие?

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Преместване на ограда без известие и присъствие?

Мнениеот emilgrigorov » 10 Мар 2013, 12:35

julyanvonemona написа:... Ами протестирайте emilgrigorov! Протестирайте! Във фейсбук има групи!Присъединете се, но не бързайте да се заливате с бензин и да палите клечката.Чувал съм че много боли!

Тоя па :?: :!: :?: :lol:
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Re: Преместване на ограда без известие и присъствие?

Мнениеот meylin » 13 Мар 2013, 12:17

Оказа се, че някой е купил парцела 1 пред комшията 2 и си е трасирал парцела, и се е оказало че комшията е ползвал част от него. Както може да се досетите на село, особено преди десетилетия е било просто да си заградиш двора с ограда без никакви измервания. След като са го притиснали комшията с около 100кв.м. двора му е останал много малък, и той е навлезнал в нашия с около 15-20кв.м. (без трасиране). За което не си заслужава да се спори и да се караме.
Аз имам други по-важни грижи, за което ще пусна отделна тема.
Много благодаря на всички

Изображение
meylin
Нов потребител

Предишна

Назад към Строителство и регулация