начало

Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство Парламентът си избра правна комисия, но без ръководство

станах собственик на имот, но няма достъп до път

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

станах собственик на имот, но няма достъп до път

Мнениеот stanimir_lex » 15 Май 2010, 01:20

От 2006 станах собственик на имот, но тогава не се запознах с историята на имота, но преди 2 години, започнах да го използвам, и се оказа че няма достъп до път.Няколко пъти пусках възражения, даже 2008 излезе нов кадастрален план, и пак не вляза в регулация, а граници с общинска земя, която преди също е била към моя имот, и общинската е влязла в регулационния план, а моята не.И предвид моето възражение не получих отговор, но тогава не бях запознат толкова със закона и моите права, бихте ли ме посъветвали какви мерки да предприема
stanimir_lex
Нов потребител

Re: станах собственик на имот, но няма достъп до път

Мнениеот anserk » 15 Май 2010, 09:44

stanimir_lex написа:бихте ли ме посъветвали какви мерки да предприема

В предвид на оскъдната информация, която давате за имота си,потърсете консултация с архитект или инженер-геодезист с практика в градоустройството.
anserk
Активен потребител

Re: станах собственик на имот, но няма достъп до път

Мнениеот julyanvonemona » 15 Май 2010, 10:43

1.Внимателно си прочетете нотариалния акт (решение на поземлена комисия, съдебно решение и др.) 2. Вижте дали в него една от границите не е път. 3.После отново заповядайте!
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Назад към Строителство и регулация