начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

Ограда от ламарина

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Ограда от ламарина

Мнениеот lu4iano » 06 Май 2012, 12:46

Съседа иска да слагаме ограда между нас.Аз съм от северната му страна, и той иска да се заградим с ламарина.Аз съм против но той казва, че не може да се съобразява с мен и е решил да слага ламарина. Можели по някакъв начин да му се противопоставя.
lu4iano
Нов потребител

Re: Ограда от ламарина

Мнениеот probcho » 06 Май 2012, 17:39

lu4iano, бъдете малко по подробен, изчерпателен и красноречив! Възможно ли е това?
probcho
Активен потребител

Мнениеот lu4iano » 07 Май 2012, 21:33

Аз съм северна страна, той е южно изложение. Преди два дена правихме основите, и аз по време на наливането на бетона му казва, каква мрежа ще слагаме. А той "Каква мрежа бе, я имам ламарина нея че слагаме" И аз шах с пешките. А с лошо не става. Той си е навил че ще си слага ламарина и това е.
Питане то ми е : Може ли да слага плътна ограда, колко висока ламарина или зид като се има предвид, че аз не съм съгласен с това нещо.
lu4iano
Нов потребител

Мнениеот probcho » 07 Май 2012, 22:52

:lol:
Питането, беше за нещо от рода на:
Вие, двамата, имате ли разрешение за строеж? Конструктивно становище? Протокол за граница? Къде е разположена оградата(изцяло в неговия имот, 50 на 50 или изцяло във Вашият имот)?....
Все ей такива прозаични неща!
probcho
Активен потребител

Мнениеот emilgrigorov » 08 Май 2012, 08:14

Когато се наливаха основите ... Това от "Балканска рапсодия" ли беше, един турски сериал ? :lol:
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот vdggbg » 08 Май 2012, 19:55

emilgrigorov написа:Когато се наливаха основите ... Това от "Балканска рапсодия" ли беше, един турски сериал ? :lol:

Не, не е. Това е от "Работническо дело", но аз не съм го чел този брой.
Аватар
vdggbg
Активен потребител

Мнениеот lu4iano » 10 Май 2012, 19:50

МНОГО МЕРСИ. Точно това исках да знам, че без моето съгласие не може да прави зид на границата. Ако иска да бяга 0.50 метра в неговата страна и да си зида оградата.
lu4iano
Нов потребител

Назад към Строителство и регулация