начало

Стефан Марчев ще се кандидатира за председател на Висшия адвокатски съвет Стефан Марчев ще се кандидатира за председател на Висшия адвокатски съвет

Становище по искане за разрешение за промяна на ПУП

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Становище по искане за разрешение за промяна на ПУП

Мнениеот nedkost1 » 13 Мар 2016, 13:02

След мълчалив отказ по мое искане за становище за допускане изготвянето на проект за промяна на ПУП подадох жалба до АС. Делото беше прекратено с определение, което обжалвах и в момента е във Висш Адм. Съд. Сигурен съм, че определението на АС-Шумен ще бъде отменено и делото ще бъде върнато за разглеждане отново, тъй като АС Шумен е приел, че става дума за становище за допускане изработването на НОВ ПУП, а заявлението ми е за ПРОМЯНА на действащ ПУП. Сроковете за произнасяне на адм. орган в двата случая са различни (1 месец за първия случай и 14 дена за втория случай).
Търся адвокат от Шумен, специалист по ЗУТ и ЗКИР, който да се заеме с моя казус след връщането на делото от ВАС. Благодаря ви предварително!
nedkost1
Младши потребител

Re: Становище по искане за разрешение за промяна на ПУП

Мнениеот julyanvonemona » 23 Мар 2016, 07:52

Най- близкия когото познавам и по мое мнение ще се справи е от В.Търново.
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Re: Становище по искане за разрешение за промяна на ПУП

Мнениеот nedkost1 » 06 Апр 2016, 15:45

Определението на ВАС излезе http://www.sac.government.bg/court22.nsf/d038edcf49190344c2256b7600367606/241def3f5a93aac2c2257f87004065c0?OpenDocument - връщат делото на първоинстанционния съд. Не съм юрист, но бях сигурен в мотивите по жалбата си. Сигурен съм също, че и делото ще бъде спечелено - просто нямам време да се занимавам с материята на колегите юристи. Няма ли някой свестен от Шумен? Моля пишете ми на лично съобщение!
nedkost1
Младши потребител

Назад към Строителство и регулация