начало

Адвокатурата призова парламента да не „пипа“ Семейния кодекс без широко обсъждане Адвокатурата призова парламента да не „пипа“ Семейния кодекс без широко обсъждане

Среща на юристите,завършили ЮФ на БСУ

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот bianka » 20 Ное 2007, 11:13

Колеги, записването за Срещата на юристите продължава до 28.11!Но не чакайте последния миг:)))!
bianka
Младши потребител

Мнениеот crazyfrog » 21 Ное 2007, 11:06

cruel_la написа:
dizhel написа:cruel_la очевидно освен дознателите мрази и всички които не са завършили университета в който тя е завършила право :twisted:

Круела не само не мрази дознателите, ами редовно и висят на главата за помащ, каквато никога и по никакъв повод не е отказвала.Не ми приписвайте глупости, колега.
Колкото до факултетите-така е.Аз съм си в правото, когато съм положила тежки приемни изпити и съм завършила престижно и легитимно учебно заведение, и работя упорито, да не съм особено възхитена да срещам в професионалния си път, хора, които са завършили някое от народилите се в последните години десетки ВУЗ, и, които са учили и завършила само защото са се записали.И, защото иначе и по нормалния път и ред никога не биха могли.Тези хора са ми професионална конкуренция в известен смисъл.И съм виждала много случаи, в които неоправдано се издигат-въз основа произход, връзки, политически принадлежност и други.И, имам право да претендирам, че след като аз, а и много други, сме вървели по трудния път, очевидно съм го заслужила повече, от тези, които не биха успели, ако имаше държавна политика в сферата на образованието.С диплома като моята и вашата, колега, могат да се похвалят половината умни миски в България, ако не и всичките, и множество недоразумения в и извън съдебната система.Жалко е, че сме на равен старт с тях в работата си.Всъщност-никога не е имало равен старт.

Подкрепям напълно гореизложеното !!! За съжаление тези факултети са разкрити, за да могат да се реализират упоменатите лица !
crazyfrog
Младши потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии