начало

Адвокатурата призова парламента да не „пипа“ Семейния кодекс без широко обсъждане Адвокатурата призова парламента да не „пипа“ Семейния кодекс без широко обсъждане

трябва ми информация какво оскъпява PC компонентите ...

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

трябва ми информация какво оскъпява PC компонентите ...

Мнениеот big_del » 09 Окт 2007, 11:28

Може ли да ми каже някой при внос на огромно количество PC компоненти какво/защо оскъпява толкова много продуктите?
Благодаря предварително на всички отзовали се по темата.
П.П.Въпросът ми не е случаен информацията наистина ми е нужна
big_del
Нов потребител

Мнениеот prnedev » 09 Окт 2007, 12:16

По-добре се обърни към някой митнически агент или спедитор. Той може да каже повече. Иначе тук няма кой да ти отговори на въпроса - дали тези компоненти са натоварени с транспортни разходи, дали има някакви специфични мита и т.н.
Не питате на подходящото място
prnedev
Активен потребител

Мнениеот sylvie » 10 Окт 2007, 14:13

софтуеър, ако има, такса опаковка, и естествено, митническата ставка (зависи какви са, откъде са и т.н.) ....
sylvie
Младши потребител

Назад към Общи дискусии