начало

Адвокатурата призова парламента да не „пипа“ Семейния кодекс без широко обсъждане Адвокатурата призова парламента да не „пипа“ Семейния кодекс без широко обсъждане

Ne sa li mnogo deputatite ni za tazi bedna darzhava

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Ne sa li mnogo deputatite ni za tazi bedna darzhava

Мнениеот pavlina » 12 Окт 2007, 11:20

Zdravejte, vazmutena sam ot tova, koeto stava okolo nas i se chudja do koga shte ja karame taka. I 100 pravitelstva da smenim s tozi si mantalitet njama da se opravim, a pusto ne mi se napuskat rodnite mi mesta i ne mi se hodi da rabotja v chuzhbina.
Ne sam uchitel, no imam dete i sam bjasna che ostaviha decata mesec bez uchilishte i bez izboir. Oshte poveche shte pobesneja ako im objavjat nuleva godina. Uchitelite sa si pravi, no i v povedenieto na pravitelstvoto ima izvestna logika. Ne e li normalno kato shte sakrashtavat uchitelite za da im vdignat zaplatite da ponamaljat (naprimer s 30 %) i sastava na Parlamenta i broja na sekretarkite im shte namalee i po-malko koli shte trjabva da im kupuvame. Ne e sa li ni mnogo skapi kolite koito kupuvame na deputatite na tazi BEDNA darzhava?
pavlina
Младши потребител

Мнениеот Ivailo5rov » 12 Ное 2007, 12:48

Вчера по едно време си мислих точно по тоя въпрос, но ми дойде друга идея, която донякъде касае и отговорността на депутатите.
В България общините са горе-долу колкото депутатите. Та на тази база всяка община да си избере по един депутат, а не да гласуваме по партийни листи за хора, които не познаваме. Всяка община да има възможност да си отзовава и заменя представителя. Общината да му осигурява и препитанието. Да не са на гърба на общия държавен бюджет. Така представителят би защитавал интересите на общината си и вотът би станал по-мажоритарен.
Мечтиии.......
Ivailo5rov
Активен потребител

Мнениеот fixxxer » 12 Ное 2007, 13:32

Ивайло - виж на лични, плз!
fixxxer
Потребител

Мнениеот Ivailo5rov » 16 Ное 2007, 14:43

Ти също...
Ivailo5rov
Активен потребител

Назад към Общи дискусии