начало

Съдът назначи нови експертизи, за да реши делото за убийството на психолога Иван Владимиров Съдът назначи нови експертизи, за да реши делото за убийството на психолога Иван Владимиров

Банка лиценз

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Банка лиценз

Мнениеот Lubitel4o » 17 Фев 2004, 01:32

чл.21 от З за банките
(2) Централната банка задължително отнема издадената лицензия на банка поради неплатежоспособност, когато:
1. тя не изпълнява повече от 7 работни дни свое изискуемо парично задължение

въпрос: Ако съм наредил да добавят пари по картовата ми сметка,и повече от 7дни аз нямам достъп до тях как може да се задейства отнемането на лиценза?
Lubitel4o

Re: Банка лиценз

Мнениеот donna2 » 17 Фев 2004, 09:14

за това на банката няма да и отнемат лиценза нещата не са толкова прости ,ако имаш проблем с банката напиши една жалба,всяка банка си има вътрешен контрол ,те ще разгледат случая и ще накажат виновния служител
donna2
Потребител

Re: Банка лиценз

Мнениеот парцуц джанков » 17 Фев 2004, 09:49

Ако искаш да ги изхакаш здраво пиши и до банков надзор в БНБ.
Ако си наредил през банкомат нещата стават сложни, защото в играта се включва и БОРИКА, което дружество е съвсем друга губерния.
най добре е повече през банкомат да не го правиш!
парцуц джанков

Назад към Общи дискусии