начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

издръжка дете

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

издръжка дете

Мнениеот emstoianova_ » 20 Апр 2015, 11:47

мерси
Последна промяна emstoianova_ на 20 Апр 2015, 12:57, променена общо 1 път
emstoianova_
Младши потребител

Re: издръжка дете

Мнениеот miko_pk » 20 Апр 2015, 12:25

Колега, най приятелски- не питай по разни форуми, не знаеш кой ти отговаря! Питай в съда, тъкмо ще изкараш някой лев!( това по примера на някои форум легенди:"Какво й е трудното на реализацията толкова? :? - Лъжеш,мажеш...и това е") Промяна в обстоятелствата ще бъде налице, когато госпожата отиде в тая "пуста чужбина". Аз бих изчакал 6 месеца и тогава бих питал!
miko_pk
Потребител

Мнениеот emstoianova_ » 20 Апр 2015, 12:32

мерси, не съм ви колега, а съм просто един питащ човек с проблем,
Последна промяна emstoianova_ на 20 Апр 2015, 13:42, променена общо 1 път
emstoianova_
Младши потребител

Мнениеот octavia » 20 Апр 2015, 12:44

emstoianova_ написа:Детето при всички случаи ще отиде да живее при баща си, тъй като той няма намерение да дава разрешение детето да напуска БГ.

Не слагайте каруцата пред коня. Несъгласието на бащата може да бъде законно избегнато чрез съдебно решение, ако майката заведе дело, което е нейно право. Предвид възрастта на детето то може би ще бъде изслушано, но това не означава, че съдът задължително ще вземе предвид мнението му - и отделно, децата понякога са доста непредвидими на подобни изслушвания. По-опитни в семейното право колеги всъщност ще кажат дали детето изобщо се изслушва по дела, свързани с даване на съгласие за излизане в чужбина, или само при дела за определяне/преразглеждане на родителкси права; аз не съм сигурна.

Във всички случаи въпросите за издържката има смисъл да мислите едва когато фактите се изяснят окончателно, т.е. ще замине ли майката, сама ли ще замине и т.н.
Dip trip, flip fantasia
octavia
Младши потребител

Назад към Семейни казуси