- Дата и час: 22 Ное 2024, 17:32 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
унаследяване на задължения на родител от дете
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
унаследяване на задължения на родител от дете
Здравейте, моля за съвет! Разведена съм от 10 г., при развода родителските права са присъдени на мен, майката. Издръжката от бащата се изплаща редовно /една или две пропуснати няма да издребнявам/. Проблема ми е следния... След 10 месеца дъщеря ми навършва 18 г. до ден днешен бащата не поддържа отношения с нея по никакъв повод. Разбрах, че страшно много е задлъжнял на всякакъв вид кредитори. Възможно ли е в един момент тези задължения да се потърсят от нея, като негов единствен наследник, дори да направи отказ от наследство отново да я безпокоят. Има ли начин да поискаме от наша страна отказ от бащинство и в кой момент да го направим сега с мое участие или като навърши пълнолетие само да заведе иск. Благодаря Ви !
- zara_74
- Нов потребител
Re: унаследяване на задължения на родител от дете
Не може да се поиска "отказ от бащинство". Няма такъв иск.
- katerinakuch
- Активен потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|