начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Отново наследства

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Отново наследства

Мнениеот steftan » 21 Апр 2015, 03:14

Моята свекърва имаше 2 сестри и един брат.Условно-сестра 1 живее в Германия от 20 год., брат, който си гледаше неговия живот и сестра 2, която живееше с приятеля си на семейни начала.В последните 10-15 год., на всичките възрастта им напредна и сестра 2 с остеопороза и приятеля/на легло последните 10 год/ имаха нужда от помощ.Тъй като живееха в друг град, свекърва ми ходеше всеки месец за по една седмица /имаше жена и от социалните/, да помогне, да свърши неща които изискват по специални роднински отношения, като често се е налагало да ходят и синовете на свекърва ми, за да ги водят в София на лекар, на лъчетерапии и т.н. Освен свекърва ми и синовете и никой друг не се е грижил за сестра 2 и приятеля и.
Преди 2 год. приятеля почина и за всичко се погрижиха свекърва ми и синовете и.Миналата година тя заболя, влезе в болница и накара свекърва ми да изтегли всички пари в сметка 1 с пълномощно направено при нотариус преди 4 год., за грижите които е дала свекърва ми за нея, като през цялото време в болницата беше и нейн придружител.10 дни след това сестрата почина.Остави апартамент и още 2 банкови сметки, които са наследственост на всички.
Преди ден свекърва ми получи призовка за дело от наследниците, за парите които е изтеглила, преди да почине сестра и.Моля за мнения и коментар по въпроса, предварително Ви благодаря!
steftan
Младши потребител

Re: Отново наследства

Мнениеот steftan » 12 Ное 2015, 00:18

Отново моля за коментар по въпроса, делото мина, свекърва ми загуби, но все си мисля, че нещата не би трябвало да стоят така, при положение, че никой от претендиращите не е стъпвал да види тази жена, единствено свекърва ми се е грижила за нея години наред.
Има ли някой някакви идеи.
steftan
Младши потребител

Назад към Семейни казуси