начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Родителски права

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Родителски права

Мнениеот silvina11 » 08 Окт 2016, 00:38

Здравейте!Предстои ми бракоразводно дело,в което ще се реши и въпроса за упражняване на родителските права.Съпруга ми се опитва да ме спъне по всеки възможен начин...заведох дело за домашно насилие-върна ми и той,завършихме със споразумение.По делото за развод-обвинена съм във всичко,което се сетите.Провали ми наемането на две квартири,в следствие на което се озовах в кризисен център.Работя,издържам детето сама от 3 месеца и все пак разполагам със самостоятелна стая за мен и детето в къщата на село на баба...Психиатрична експертиза,снимков материал,10000 свидетели са му отказани и все пак какъв е шанса детето да си остане при мен при тези тежки обвинения?
silvina11
Нов потребител

Re: Родителски права

Мнениеот doc03 » 08 Окт 2016, 00:55

neutralen написа:Търсиш адвокат не на правилното място - адвокатите си имат офиси.

П.П. С тази повърхностна информация (като със случайна приятелка, за 10 минути, на чашка кафе на крак), на това място, въпросът в края на поста Ви звучи несериозно.
Отговорът, дори като неангажиращо мнение, се крие в хартията, внимателният й прочит, анализ, ... и немалко мислене.
ПРЕД НАЙ-ВАЖНИТЕ ПЪТИЩА НЯМА УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ...
http://vbox7.com/play:7d23a9b5&r=emb :D

Простичко е: http://gramatika-bg.com/pravopis/koga-pishem-pi6em-i-i-koga-j.html
Аватар
doc03
Активен потребител

Назад към Семейни казуси