начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Бившата ме съди за домашно насилие!

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Бившата ме съди за домашно насилие!

Мнениеот apanaiotov » 17 Яну 2019, 20:48

Добър вечер , обяснявам на кратко какво се случва ! На 19.12.18г пиша смс на бившата ми съпруга дали ще има проблем да дойда да си видя детето ( аз съм в София тя с детето с в Бъргас) имало е вече незнам колко случая в който не ми е давала детето и аз бия по 800км без да си я видя! Отговорът на смс беше не няма да ти я дам!
Защо никой не знае ! Както и да е на 22.12.2018 не си видях детето.
На 09.01.19г я питам дали ще има проблем да си видя детето . Отговора последва чрез вибер и ми се каза че имам ограничителна заповед . Докато успея да я намеря стана15.01.19г и видях че имам дело на 17,01.19г
Тъй днес беше делото ! Взех адвокат който отложи делото !
А самото дело било че съм я томозел с майли и тя се страхувала за нея и детето :) на кратко незнам за какво става дума! Сега има ли възможност моят адвокат да подаде молба в съдът и аз да оспея да си видя детето на 26.01.19г както ми се пада по бракоразводно иначе казано всяка 2/4 събота неделя.
Или трябва да чакам да мине делото? Моля за бързо съдействие това дело от бившата ми е пълен ........
Аз обичам дъщеря си и желая да си я виждам ! На пълно разбирам ме тя има нужда от майка и баща
apanaiotov
Нов потребител

Re: Бившата ме съди за домашно насилие!

Мнениеот ivan_lawyer » 17 Яну 2019, 22:42

Привет, накратко казано - тук прилагам едно Решение на съда в гр. Дряново, където майката е осъдена условно и т.н. за непредаване на дете.

http://rs-dryanovo.org/uploads/lawsuit/NOVA/2011/SV/0070f510/16320311.htm
С две думи - можете да я осъдите Вие, а не само тя Вас. Домашното насилие едва ли ще Ви осъдят, а и то не е наказателно дело - тоест - нищо като последствия. Освен ограничителна заповед.
ivan_lawyer
Старши потребител

Назад към Семейни казуси