начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Прехвърляне на правата за децата след развод

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Прехвърляне на правата за децата след развод

Мнениеот cendoto » 17 Юни 2020, 19:11

Какви документи ще са ми необходими за прехвърляне на родителските права .При развода правата са присъдени на майката.Тя доброволно ще ми ги прехвърли
cendoto
Нов потребител

Re: Прехвърляне на правата за децата след развод

Мнениеот ivan_lawyer » 18 Юни 2020, 00:48

Трябва да действате много бързо - това е рядък шанс, но това са лични права - не може да ги прехвърлите - какво да измислим, първо - дайте ми информация - макар и в секретен вид, не искам да се предложа като адвокат - просто какви са шансовете (вижте за мен съдбите на хората са формули - затова питам така), каква е възрастта на връзката ви - първо младежи ли сте - натрупване на брачна ръжда има ли, сещате ли се какво искам да питам - има ли огорчение у момичето - склонно ли е на по-нататъшно съдействие, щото - фокуси няма минутни.

Тоест - проявява ли се спокойно поведение между вас, защото като адвокат аз единствено мога да провеждам агресивни кампании - друго в главата си освен война и дела - нямам - как да направим да направим нещата.
Кой е социалният район на събитията - основно - не си давайте мобилният телефон или друг адресен контакт, ще Ви прехвърлят на друга социална служба.

Тоест - да се проведе разговор по въпроса - имал съм случай на отсиновяване - тоест наложи се да върна дете в детски дом обратно от приемното семейство, един вид - малко е някак пипкаво със социалните.
ivan_lawyer
Старши потребител

Назад към Семейни казуси