- Дата и час: 22 Ное 2024, 16:42 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Припознаване на дете
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Припознаване на дете
Здравейте! Искам да попитам следното: имам дъщеря на 11 години. Съпругът ми иска сега да я припознае. Ясни са ми необходимите документи, но въпроса ми е подаването на декларацията за припознаване мога ли да я подам по постоянен адрес в общината или трябва да се подаде по адреса на местораждане на детето, тъй като са различни адресите?
- marmaid
- Младши потребител
Re: Припознаване на дете
Детето има ли досега установен произход от баща? (Какво пише в акта й за раждане срещу БАЩА: ? )
Адресът няма значение, подайте по настоящ, ако бащата досега е "неизвестен".
Адресът няма значение, подайте по настоящ, ако бащата досега е "неизвестен".
Veritatem dies aperit
- borovinka
- Активен потребител
Ако той не е биологичният баща, аз лично горещо бих препоръчала да я осинови, вместо за по-лесно на практика да заобикаляте закона, но вие си знаете.
Имайте предвид, че от припознаването няма връщане назад.
Имайте предвид, че от припознаването няма връщане назад.
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
-
portokal - Старши потребител
В акта за раждане срещу баща - НЕИЗВЕСТЕН. Благодаря на портокал, но за 11 години сме го обмислили.
- marmaid
- Младши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|