начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

nujdaq se ot pomo6t spe6no!

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

nujdaq se ot pomo6t spe6no!

Мнениеот teddy84 » 14 Дек 2006, 16:31

maika mi e na 55 godini i prez noemvri napravi nujniq staj za pensiq-35 godini,no nqma dostatu4no godini za pensiq.v momenta raboti na postoqnen trudov dogovor,no sled 01.01.2007 ima veroqtnost da q osvobodqt ot rabota.purvo pitam dali ima na4in da se pensionira sega?kakuv?vtoro-moje li sled 01.01.2007 da raboti bez trudov dogovor i da ne vnasq socialni osigurovki,tui kato i kazaxa 4e 6te i se namali koeficienta. az ne sam naqsno mnogo s ne6tata ine sam sigurna dali obqsnqvam pravilno polojenieto i. vse pak 6te sam mnogo blagodarna ako nqkoi mi obqsni kakvo da napravim i kude da otida. blagodarq predvaritelno na vseki pisal!
teddy84
Нов потребител

Мнениеот uvella » 15 Дек 2006, 12:51

Влезте в http://www.noi.bg/ , отляво в менюто кликнете върху "Информационни материали" и по излезлия списък намерете търсеното. Наскоро от там извадих всичко, което ме интересуваше, вярвам, че ще откриете това, което ви е нужно. Няма смисъл да го преразказвам-подробно са обяснени всички процедури във връзка с пенсионирането.
"Говори кратко, искай малко, тръгни си бързо"
Петър І
uvella
Потребител

Мнениеот teddy84 » 15 Дек 2006, 22:57

iskreno sam Vi blagodarna za otziva uvella :)
teddy84
Нов потребител

Назад към Данъчно право