начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Операция в чужбина

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Операция в чужбина

Мнениеот Венета » 03 Ное 2004, 16:24

Колеги, знам, че не е тук мястото на подобен въпрос, но понеже като юристи се занимаваме с безброй ситуации, може и да има някой който да ми помогне.... Това е личин проблем. Моята прекрасна дъщеря, която скоро ще стане на пет годинки, се роди с деформация на едната ръка. Тук в България не извършват операцията, която й е необходима. А в чужбина операцията е много скъпа за възможностите на семейството ми. Въпросът ми е : Дали някой от вас няма информация за фондация или нещо такова, която да поема разходите или поне част от тях за операции, извършени в чужбина при условие, че заболяването не е животозастрашаващо. Ще бъда много благодарна, ако някой ми даде такава информация.
Венета

Re: Операция в чужбина

Мнениеот Гери » 05 Ное 2004, 15:42

Колега, аз си мисля за нещо друго, защо не отидете в адв. колегия към която сте и да помолите да сложат каси за набиране на средства (включително и в съда). Не мисля, че някой колега ще остане безучастен.
Гери

Мнениеот ralitsa » 05 Ное 2004, 19:45

Kolega, az pak kato gledam kolko mnogo otgovori sa polu4eni na tova saob6tenie, samniavam se, 4e mnogo hora 6te pomognat na jenata. Az li4no bih dala kolkoto moga.
ralitsa
Потребител

Мнениеот donna » 05 Ное 2004, 20:22

donna
Старши потребител

Мнениеот ВенИ » 09 Ное 2004, 10:15

Донна, благодаря ти. Виждам, че все пак са останали хора в тази държава.
ВенИ

Назад към Данъчно право