начало

Ново тълкувателно дело: Колко е давността на вземането за корекция на сметката за ток и от кога тече Ново тълкувателно дело: Колко е давността на вземането за корекция на сметката за ток и от кога тече

Среща на членовете от Форума!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот satir » 30 Юли 2008, 15:58

cruel_la написа:
vili_spasova написа:system, "да не сте смеяли да си посегате.. :!: "
- кавички като цитираш!!! :evil: :lol:
Аз лично обожавам закръглени, тежащи на мястото си представители на силния пол и съответно си имам такъв :wink:

:lol: :lol: :lol: На изречение първо щях да си глътна цигарата от смях. :lol:
Изречение второ го пращам на лични на Сатир, за да се догоди до съответно изискуемия от Вили вид дотогава, след като ще ходи. :lol:
Сега ще отправя един лек, ретро поздрав към колегата vili_spasova , че ми оправи настроението.С най-добри чувства.:lol:
http://www.vbox7.com/play:a05d74a1
:shock: га пък /диаида виде ли ПЪК :?: :shock: - тва у нашио регион е екзотика/ съм рекъл оти дека че идвам :?:
Последна промяна satir на 30 Юли 2008, 16:08, променена общо 1 път
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот vili_spasova » 30 Юли 2008, 16:02

system написа:
vili_spasova написа:Аз лично обожавам закръглени, тежащи на мястото си представители на силния пол и съответно си имам такъв :wink:

Нали ? Ако не може да свърши нещо, поне да тежи :wink:
Извинявам се. Нямах предвид Вашия човек. Беше шегичка.

О -о -о! Върши си всички НЕЩА и се представя чудесно!

Освен това е много удобно човек да се гушне в него - точно като уютно кожено диванче
Пък и си хапва всичко, което му приготвя без да мърмори...

Но систем, не мислете че съм против хората да се занимават със спорт или да се грижат за здравето си, даже напротив!
Аз си признавам, че още тичам в парка и правя коремни преси , за ужас на колежките ми :lol:
Не си въобразявай!
vili_spasova
Потребител

Мнениеот system » 30 Юли 2008, 16:08

vili_spasova написа:
system написа:
vili_spasova написа:Аз лично обожавам закръглени, тежащи на мястото си представители на силния пол и съответно си имам такъв :wink:

Нали ? Ако не може да свърши нещо, поне да тежи :wink:
Извинявам се. Нямах предвид Вашия човек. Беше шегичка.

О -о -о! Върши си всички НЕЩА и се представя чудесно!

Освен това е много удобно човек да се гушне в него - точно като уютно кожено диванче

Ееех, млади хора ... Остава да кажете, че не хърка и направо потъвам в комплекси.
system
Активен потребител

Мнениеот vili_spasova » 30 Юли 2008, 16:24

Систем, Не, не е така!
А и защо са тия комплекси :?:

Мисля си, че истината в успешното съжителство е не да открием идеалния човек, а човека, който обичаме точно заради малките сладки недостатъци, които има ...... дори по пода да се разхождат стада диви чорапи и гащи /за пране/, да откриваме на странни места празната чаша кафе, което е пил посред нащ, защото е работил до късно, навикът му когато е твърде изморен да излезе да се разходи сам .... и други хиляди нещица...май не е нужно да разказвам повече....
Не си въобразявай!
vili_spasova
Потребител

Мнениеот system » 30 Юли 2008, 16:32

vili_spasova написа:Систем, Не, не е така!

Боже, само се шегувам :) След 10 години семеен живот такива неща не правят никакво впечатление. Даже моята половинка ми е казвала, че когато ме няма, трудно заспивала без музикалното ми оформление :lol:
system
Активен потребител

Мнениеот vili_spasova » 30 Юли 2008, 16:38

Да, това имах предвид,

И да, подозирах Ви, че се шегувате с мен :lol: :lol: , а за музикалното оформление - на мнението на вашето момиче съм :wink:
Не си въобразявай!
vili_spasova
Потребител

Мнениеот REVOLUTION » 30 Юли 2008, 16:43

system написа:

Боже, само се шегувам :) След 10 години семеен живот такива неща не правят никакво впечатление. Даже моята половинка ми е казвала, че когато ме няма, трудно заспивала без музикалното ми оформление :lol:

Срам не срам , да споделя , че и по-младите похъркваме,доста..Хихи….А иначе идеални хора няма , а и ще е доста скучничко.За съжаление няма да мога да присъствам на тази среща , но ви пожелавам много весело изкарване и ще чакам после да разправяте. :D
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот ch3oh » 30 Юли 2008, 16:52

REVOLUTION написа: "Срам не срам , да споделя , че и по-младите похъркваме,доста..Хихи….А иначе идеални хора няма , а и ще е доста скучничко.За съжаление няма да мога да присъствам на тази среща , но ви пожелавам много весело изкарване и ще чакам после да разправяте. "

И те така!!! /макар и не чак толкова млади/ :D :D :D
ch3oh
Активен потребител

Мнениеот vili_spasova » 30 Юли 2008, 16:53

Изображение

Ето, започваме подготовката! :lol: :lol: :lol:
Не си въобразявай!
vili_spasova
Потребител

Мнениеот REVOLUTION » 30 Юли 2008, 16:56

vili_spasova написа:Изображение

Ето, започваме подготовката! :lol: :lol: :lol:

Ох , малееее.Мммммммммм.Май съм огладнял много! :D
Може ли някой ако се прибира през Пловдив да ми донесе една филийка
Последна промяна REVOLUTION на 30 Юли 2008, 16:57, променена общо 1 път
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот kpavlova » 30 Юли 2008, 16:56

Ох, аз за похъркването няма конкретно да споделям... :oops:, от "по -напредналите млади " съм, да кажем, че е по -лесно да свикнеш с шума, отколкото да се пребориш с него, пък, верно, рано или късно, шумът става музика за ухото :) .И аз няма да мога да дойда. На всички отсега / не че се разделяме напълно до тогава :) / желая незабравим купон! Обещавам да се реванширам рано или късно.Иначе духом ще бъда с Вас, разбира се :) Радвайте се на лятото, както и колкото можете :)
kpavlova
Активен потребител

Мнениеот REVOLUTION » 30 Юли 2008, 17:02

kpavlova написа:Ох, аз за похъркването няма конкретно да споделям... :oops:, от "по -напредналите млади " съм, да кажем, че е по -лесно да свикнеш с шума, отколкото да се пребориш с него, пък, верно, рано или късно, шумът става музика за ухото :)

Ех , моята половинка е още на етап борба.Кървава и неравна , защото често отстъпва по другите стаи…… :lol:
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот kpavlova » 30 Юли 2008, 17:09

Прости й, REVOLUTION, тя просто все още се бори със себе си :D
kpavlova
Активен потребител

Мнениеот milletti » 30 Юли 2008, 17:19

diaida написа:Бедни сме на предложения за мястото на събитието. Тези дни проучвам въпроса, но дайте малко жокери ... :roll:
За басейна идеята е супер, но надали ще имам възможност до 15-16.08 да се докарам до вида на Афродита :lol: :lol: , а и е опасно да се плува преял и препил, а смятам да наблегнем на тези удоволствия. От физическите упражнения приемам единствено танците :lol:

Момичета, нали идеята е да се видим...поговорим, хапнем, пийнем. Никой не е казал, че ще сме по бански :) Просто парти на басейн. Постоянно се организират - за фирмени събирания, рождени дни и т.н., тъй като има плюсове - местата не са проблем, както в ресторант например, почти всички имат и кухня+бар, обстановката е непринудена - можеш да се разхождаш с чаша в ръка и да видиш всички...
milletti
Потребител

Мнениеот prnedev » 30 Юли 2008, 18:04

Я по сериозно за предложенията ;-) Та къде ще е местенцето?
Аз викам Търново или Пловдив ;-) За да е на половината път.
А пък и е нужно човек да мръдне малко извън София... и таковата... да не стане пак като предния път "При Кмета"...
prnedev
Активен потребител

Мнениеот REVOLUTION » 30 Юли 2008, 18:05

kpavlova написа:Прости й, REVOLUTION, тя просто все още се бори със себе си :D

А аз не мога да и се сърдя!А и понякога е забавно……… :D
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот diaida » 30 Юли 2008, 20:47

Открих заведението за първата част! Шефа е хубав човек и ми е приятел, каза че ще работят до колкото искаме, ще ни обслужат на спец. цени има и оркестър, който свири ВСИЧКО! :lol: :lol: :lol:
Има пийване - бирички, ракии, водки, и останалите глезотий ... страхотна скара и мезета всякакви. Често ходя там и мисля, че ще е идеално за 1-вата част. За втората вече не знам ...
Само, дето е на закрито, тоест няма градина ...
Намира се в центъра на София (от съображения за сигурност ще пиша на всички на лични за какво става дума).
На много хубаво и централно място е и ще е удобно за всички ...
Ако решите, че е подходящо ще го напиша и тук, но мисля, че е по-добре да си го знаем само ние. 8)

В крайна сметка мястото не е толкова важно, компанията прави и мястото и настроението.
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот diaida » 30 Юли 2008, 21:12

Мисля си, че истината в успешното съжителство е не да открием идеалния човек, а човека, който обичаме точно заради малките сладки недостатъци, които има ...... дори по пода да се разхождат стада диви чорапи и гащи /за пране/, да откриваме на странни места празната чаша кафе, което е пил посред нащ, защото е работил до късно, навикът му когато е твърде изморен да излезе да се разходи сам .... и други хиляди нещица...май не е нужно да разказвам повече....

:lol: :lol: :lol:
... или дистанционното в шкафчето на банята и учебника на детето по математика в хладилника - напълно познато! - моя милост

Да си пиеш кафе с цигара, естествено докато работиш и после в 1.00 през нощта да те карат до Пирогов, защото си си тръскала в кафенцето :lol: :lol: (пак моя милост).

Да тръгнеш да носиш килима на химическо и да го загубиш :shock:

След 3 часа превод на сделка пред нотариус да влезеш в кварталното магазинче и упорито да говориш на продавачката (която те познава много добре) на гръцки ... а тя да се чуди как да реагира :lol: :lol: :lol:
На излизане от сауната да вземеш торбичката (те еднакви!) на някакъв мъж и да си занесете у вас - ти неговото, той твоето бельо и после да се налага да правим специални срещи за изясняване на събитието ...

познати неща ...
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот p_n_n » 30 Юли 2008, 21:15

diaida написа:има и оркестър, който свири ВСИЧКО! :lol: :lol: :lol:

:o А певица - има ли кой да пее /ако има съм за/ :D

В крайна сметка мястото не е толкова важно, компанията прави и мястото и настроението.

Абсолютно точно :!:[b]
p_n_n
Потребител

Мнениеот DEKAH » 30 Юли 2008, 22:44

diaida написа:

:lol: :lol: :lol:
... или дистанционното в шкафчето на банята и учебника на детето по математика в хладилника - напълно познато! - моя милост

Да си пиеш кафе с цигара, естествено докато работиш и после в 1.00 през нощта да те карат до Пирогов, защото си си тръскала в кафенцето :lol: :lol: (пак моя милост).

Да тръгнеш да носиш килима на химическо и да го загубиш :shock:

След 3 часа превод на сделка пред нотариус да влезеш в кварталното магазинче и упорито да говориш на продавачката (която те познава много добре) на гръцки ... а тя да се чуди как да реагира :lol: :lol: :lol:
На излизане от сауната да вземеш торбичката (те еднакви!) на някакъв мъж и да си занесете у вас - ти неговото, той твоето бельо и после да се налага да правим специални срещи за изясняване на събитието ...

познати неща ...

diaida - добре е, че не си ми съпруга. Двама такива щяхме да сме много на едно място.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии