Моля горното да не се смята за пламенна защита на адвокат Николов!

|
|
И на мен ми се върти да съм слушала нещо за такава на пръв поглед абсурдна квалификация - омисивно чрез действие или комисивно чрез бездействие.
DEKAH написа:Джизас....
Николов... прави повечко секс бе младеж. Това четене не ти се отразява добре.
![]()
![]()
![]()
Като бях в държавата( нямам право да говоря за курса, и аз не знам защо), само да знаеш за какви мацки ставаше на въпрос. И като ме видят в прекрасен черен костюм и светлосиня риза полудяха. Водех една мацка, беше българка, но е родена в държавата и жиявала цял живот тук, на вечеря в един мнннноооо як ресторант, бях с папийонка.А после, шампанското и в хотела, хмммммм.
А от 3 месеца съм от сутрин до вечер/а и понякога цяла вечер/ съм над пеналистиката. Изчетох майка си и баща си, Декан !![]()
А да знаеш колко материал, и то важен има в българската пеналистика, не е само Стойнов, Ненов, Гиргинов, Долапчиев, Михайлов, Владимиров. Като ги почнеш от Ников( коментар на първия Н.З.) дооо днес. Това последното трябва да се прочете, за да се схаване от къде се тръгва, защо е(било) така. А после да му видиш и грешките, за да ти се изясни напълно.
Например:
Трябва да прочетеш две теории/повелителната и оценително-повелителната/, за разбереш защо противоправността има обективен, а не субективен характер, т.е. дори и при липса на вина ще има противоправност, ако е осъществен състав.Едва ги намерихме тия теории.
Вече почти мога да докажа един случай по 4 различни начина по отношение на субективната страна на престъплението, т.е. с пряк или косвен умисъл или съзнавана или несъзнавана непрадпазливост
Понятия като самонадеяност и небрежност нема.Това са глупости ! Трябва да се използват контрапозиторните понятия с чист вид ! Номиналната дефиниция е забранена за теорията. Допустима е само за временно заместване, а не за оригинално понятие.
Чета, защото ми е кеф, хоби ми е. Една приятелка, от тоя форум, ми каза да внимавам с четенето, а аз и казах с есемес:
"Аз просто се забавлявам.То е все едно да слушаш музика, само че в моя случай, трябва не да слушам песента, а да я чета, а след като я прочета-да я изпея, т.е. аз съм певеца, а не слушателя, както е в реалния случай"
ПАЛИМСЕСТ МИНАХ ТЕ ПО ЗНАНИЯ. ЩЕ ТЕ МИНА И ПО ПРАКТИКА, И ПО ПАРИ И ПО СЛАВА.
...Как само е проследило развитието на всички теории от Освобождението до наши дни , маминият сладък папиончо.Напред Николов , продължавай да се връщаш назад във времето остава нак.теории на Царство България на Йоан Скилица , След това Древен Рим , След това Нак.правни разбирания на пещерните хора или защо пещерните мечки могат да извършват омисивни престъпления с дейстивя , в състояние на мечконевменяемост.Разбии Болшевизма на Стойнов и Ненов...
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 62 госта