на вниманието на всички!!!
за втори път влизам в чужда поща с моя ID i password
писах на админите. обаче, какво от това?
ако не друго, то поне да сте информирани,
че няма нищо лично в лекса!!!
- Дата и час: 11 Мар 2025, 06:02 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
сигурност ли, как не
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
10 мнения
• Страница 1 от 1
сигурност ли, как не
Последна промяна satir на 20 Фев 2009, 19:28, променена общо 1 път
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
Re: сигурност ли, как не
Нищо ново под слънцето...., за съжаление.
Тя моята поща си беше на разположение на Модовете от край време - влизане/изтриване/ и т.н., което подсказваше, че моите ЛС вЪоПще не са ми лични, а са в нечия свободна употреба

Тя моята поща си беше на разположение на Модовете от край време - влизане/изтриване/ и т.н., което подсказваше, че моите ЛС вЪоПще не са ми лични, а са в нечия свободна употреба

-
Melly - Старши потребител
да, обаче аз не съм нито модератор, нито администратор и искам да влизам само в моята поща. чуждите не ме интересуват!
-
извън темата....и по повод длъжност "деловдители и статистиц
Здравейте! След дълго лутане из дебрите на интернет... абе имам един въпрос: знае ли някой каква заплата получават деловодителите и статистиците в съдебната система? Ще Ви бъда благодарна, ако някой ми отговори или ме насочи къде да търся. В "Класификатора на длъжностите за съдебни служители в администрацията на органите на съдебната власт" е посочено само под кой код по НКПД си намират, но не и каква и минималната им заплата! И нтересувам се във връзка със обявени свободни длъжности в Администлативен съд - Пазарджик. Благодаря предварително! 

- lenka84
- Нов потребител
Ами щом е така - влезте в моята поща да видите какви "красиви" ЛС ми е изпратил всеобщия "Любимец" - "послания", снимчици на майка му или на баба му от времето когато са го учили на поведение в обществото и са го възпитавали ... Готова съм даже и лично да ви дам достъп...
- jiji2
- Потребител
Сатирчо, нема как да ти помогна, сори.
И аз искам, ама не би...., кой ни чува?

-
Melly - Старши потребител
Melly написа:Сатирчо, нема как да ти помогна, сори.
да ми помогнеш !? ти? на мене??? не ставай смешна!!! нямам нужда от помощ. аз се оправаям

1. препоръчвам на всички да излизат през логаут, екзит или икаквото там им пише.. от секъде! майл , форум, сайт...
jiji2 нема нужда!
мели, не искам да съм груб, ама на що отгоре си позволяваш тоя снизходителен тон нинам

-
ПМ
като толко си държите на личните, а не искате да ви ги чете друг направете следното:
1 влизате в папката със съобщения
2 маркирате тези на които държите
3 най-отдолу има бутон: "експорт папка", кликате на него и избирате експорт в XML формат
4 запаметявате фаила където си искате
5 триете тези толко важни за вас ПМ, но си ги имате запаметени на файл, който винаги ви е под ръка
некой искаше да ми помага май
едит: вижте коя опция е чекната в настройките на съобщенията ви!
ако е опцията за автоматично триене на старите събщения про препълнена папка, не си мислете че някои лош админ ви шпионира!
като толко си държите на личните, а не искате да ви ги чете друг направете следното:
1 влизате в папката със съобщения
2 маркирате тези на които държите
3 най-отдолу има бутон: "експорт папка", кликате на него и избирате експорт в XML формат
4 запаметявате фаила където си искате
5 триете тези толко важни за вас ПМ, но си ги имате запаметени на файл, който винаги ви е под ръка
некой искаше да ми помага май
едит: вижте коя опция е чекната в настройките на съобщенията ви!
ако е опцията за автоматично триене на старите събщения про препълнена папка, не си мислете че някои лош админ ви шпионира!
-

Btw, и на мен ми се случи да вляза в чужда поща на няколко пъти, опитвайки се да вляза в моята.
Не ми пука за световната конспирация

- Гост
аз не за друго, ми щот ми се иска да посрещна и 22 век така, както и 21... с чаша вино и танцуващи нимфи около мена....
а и вие да го посрещнете... танцуващи и аз около вас...
п.с. с пощата решавате проблема така: препращате си ценните мейли на другата поща, да речем в абв, меил.бг или която и да е и тръкате сичко у лекса...
а на шпоините гадни... нъцкииииииииии!!!
информационно затъмнение ккикикикикики
а и вие да го посрещнете... танцуващи и аз около вас...

п.с. с пощата решавате проблема така: препращате си ценните мейли на другата поща, да речем в абв, меил.бг или която и да е и тръкате сичко у лекса...
а на шпоините гадни... нъцкииииииииии!!!
информационно затъмнение ккикикикикики
-
10 мнения
• Страница 1 от 1
|
|