- Дата и час: 22 Ное 2024, 21:22 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Припознаване на дете преди раждане
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Припознаване на дете преди раждане
Благодаря за съветите, направил съм даже повече от тях. Права е Поли, че не всичко е пари, а и решението си е мое въпреки различните съвети. Съвета "объни се към адвокат" не е подходящ за този форум и е ненужен. Всеки знае за тази възможност. Тух хората се информират дори и за това какво да очакват или изискат от адвоката. Така,че благодаря но дайте по същество ако имате желание. Въпросът си остава - как и кой да накара служителите на Грао да информират майката по някакъв начин /за постъпилата декларация за препознаване/, различен от писмото с обратна разписка /което тя не отива да получи/ за да започнат да текат съответните срокове? Чак след това ако тя оспори мога да заведа дело за бащинство. Преди това няма как и на какво основание.
- pepi1583
- Младши потребител
всичко ви е посочено!
не разбирам упорството ви. повече от това, което са написали колегите - няма какво да се каже. и точно тук е мястото, в което се дава финален съвет - обърнете се към адвокат. Щото приниципът - "всичко мога, всичко знам, всичко оправям" определено не работи в полза на повечето изповядващи го.
не разбирам упорството ви. повече от това, което са написали колегите - няма какво да се каже. и точно тук е мястото, в което се дава финален съвет - обърнете се към адвокат. Щото приниципът - "всичко мога, всичко знам, всичко оправям" определено не работи в полза на повечето изповядващи го.
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
Все пак не разбирам какъв е проблема да споделите какви са възможностите и какво би направил един адвокат в подобна ситуация. Всичко останало са само празни приказки. А и къде съм писал,че не съм се обърнал към адвокат?
- pepi1583
- Младши потребител
pepi1583 написа:Не рева , просто си споделяме. С адвокат всеки може
Хем да се получи хубаво , хем пък евтинко . Тук ще се самопрецакаш , майката ще пусне една жалба , че при съвместното ви съжителство си я бил , ще доведе две приятелки за свидетели , родителите и ще свидетелстват барабар с комшиите , че оказваш постоянен тормоз , ще има нова тема във форума ))))
Вземи си адвокат , като не щеш с хубаво да се оправите
- daliq
- Младши потребител
pepi1583 написа:Все пак не разбирам какъв е проблема да споделите какви са възможностите и какво би направил един адвокат в подобна ситуация. Всичко останало са само празни приказки. А и къде съм писал,че не съм се обърнал към адвокат?
Тук е форум за юристе ,те ако искат ще ви помогнат ,ако не не , форума е доброволен .
На вас лично много ясно ви беше обяснено абсолютно всичко ,вие не разбрахте , в такъв случай идете при колега.
- donna
- Старши потребител
На какъв език да го кажа за 10ти път, че съм бил при няколко "колеги".
Явно ви затруднявам с въпроса какво да очаквам от "колегите"? Извинете ме, мислех си ,че отговора е лесен и ясен за всеки един юрист, а то какво се оказа.
Изненадан съм. Аз най-много съжалявам, че трябва да питам и тук във форума, но какво да се направи - това е нивото на повечето адвокати. Както се вижда и тук във форума не е по различно. Все се оправдават, че законите са нови и често се променяли, че имало какви ли не практики, че трябвало да погледнат и т.н. Отговор "вземи си адвокат" е доста смешен за "колега". Как би ви прозвучало, ако питате лекар за някое заболяване и той ви отговори "отиди на лекар и пий лекарства". Лекар ли е това или ......? Последно тук форум за юристи ли е или ...? Ако е за юристи дайте да си проличи това. Погледнете как си личат професионалистите в здравните форуми и се поучете.
Явно ви затруднявам с въпроса какво да очаквам от "колегите"? Извинете ме, мислех си ,че отговора е лесен и ясен за всеки един юрист, а то какво се оказа.
Изненадан съм. Аз най-много съжалявам, че трябва да питам и тук във форума, но какво да се направи - това е нивото на повечето адвокати. Както се вижда и тук във форума не е по различно. Все се оправдават, че законите са нови и често се променяли, че имало какви ли не практики, че трябвало да погледнат и т.н. Отговор "вземи си адвокат" е доста смешен за "колега". Как би ви прозвучало, ако питате лекар за някое заболяване и той ви отговори "отиди на лекар и пий лекарства". Лекар ли е това или ......? Последно тук форум за юристи ли е или ...? Ако е за юристи дайте да си проличи това. Погледнете как си личат професионалистите в здравните форуми и се поучете.
- pepi1583
- Младши потребител
pepi1583 написа:На какъв език да го кажа за 10ти път, че съм бил при няколко "колеги".
poli_g написа:pepi1583 написа:Не рева , просто си споделяме. С адвокат всеки може
Плътта не струва парите, нъл тъй.
Бъдете здрав.
п.п. Не сте ми колега.
- Гост.
- Старши потребител
Благодаря и да ви се връща, аз съм здрав, но и вие ако искате да сте здрави просто не бъдете толкова дребнави, раздавайте се и това ще ви се върне. Има по-важни неща от парите на този свят. Явно така са ви "дресирали" , че без пари нищо не става. Добре ,че моите колеги не са такива,иначе досега да ви няма. Щяхте да изчезнете преди динозаврите, толкова сте стиснати.
- pepi1583
- Младши потребител
Докторе,
при цялото ми уважение към професията на хуманните лекари - нека не отваряме темата с дребнеенето и/или раздаването, защото в резултат на дискусията ще загуби уважението.
Някак като да не разбирате, че проблем не съществува в конкретния момент, така щото времето ви дори не е започнало да тече, респективно да се говори за изтичане е малко рано.
А и както и да разглеждам възможнотите вариации на усложнение около това припознаване, все пак отчитам, че интересите ви не са застрашени ни на йота. Поне докато не влезете в съдебно производство за установяване на произход-там вече колегите ви имат думата.
( само да спомена, че поради естеството на проблема, който се дискутира тук връчване по реда на чл. 61, ал.3 е неудачно( неправилно)
Няма да ме разберете, защото не казах нищо директно, но в това, което скрих под редовете съм убедена.
при цялото ми уважение към професията на хуманните лекари - нека не отваряме темата с дребнеенето и/или раздаването, защото в резултат на дискусията ще загуби уважението.
Някак като да не разбирате, че проблем не съществува в конкретния момент, така щото времето ви дори не е започнало да тече, респективно да се говори за изтичане е малко рано.
А и както и да разглеждам възможнотите вариации на усложнение около това припознаване, все пак отчитам, че интересите ви не са застрашени ни на йота. Поне докато не влезете в съдебно производство за установяване на произход-там вече колегите ви имат думата.
( само да спомена, че поради естеството на проблема, който се дискутира тук връчване по реда на чл. 61, ал.3 е неудачно( неправилно)
Няма да ме разберете, защото не казах нищо директно, но в това, което скрих под редовете съм убедена.
- Гост.
- Старши потребител
Дано да разбирате , че зад всеки проблем се крие определен човек - като вас, който и да е той. А за него времето отдавна е изтекло, а и какво е това понятие време, не е ли времето съвкупност от мигове и моменти? Тогава за кой не е изтекло времето и кой е този дето има още и още и още време? Не е ли правото хуманитарна наука? Защо човека не е на първо място за вас, а превръщате проблемите му в стока?
Кой ви каза ,че сте повече от обокновените хора и защо сте толкова надменни?
Знаете ли нещо конкретно или просто всичко е относително? Тогава има ли закони изобщо? А ако няма закони за какво са всичките адвокати? Май на юридическите науки доста куца психологията, а тя е основата на хуманитарните науки. Чували ли сте го това?
Кой ви каза ,че сте повече от обокновените хора и защо сте толкова надменни?
Знаете ли нещо конкретно или просто всичко е относително? Тогава има ли закони изобщо? А ако няма закони за какво са всичките адвокати? Май на юридическите науки доста куца психологията, а тя е основата на хуманитарните науки. Чували ли сте го това?
- pepi1583
- Младши потребител
Проблемите между човешки същества идват от езика ( спомнете си Екзюпери и феноменално простото съждение, че " езикът е извор на недоразумения")- в буквален и преносен смисъл.
И ако ще си цитираме Целз, нека сме точни: " правото е наука за доброто и справедливото".
Не превръщам проблемите човешки в стока, така щото не са, но след като човечеството е така несъвършено и е преценило, че знанието струва - ползвам достиженията точно толкова, колкото всеки друг, който получава възнаграждение за труда, еквивалентно на знанията си.
Стига философия!( т`ва с надменността ще подмина, защото ще си навлечем само излишества).
Често кредитирам доверие тук, но с вас от началото имам проблем в това отношение. За да се получи следното:
трябва да са престояли писмата в пощата поне 20 дни, което технически изисква време от порядъка на около 3 месеца. Е, искате да ми кажете, че за това време не срещнахте компетентен колега, който да ви даде отговор?
Уведомяването е възможно по ред начини- ако не може по начините описани в чл. 26, има и други нормативни актове, които уреждат правомощията на особен вид връчители. Бъдете по-целеустремен, освен служебното уведомяване, може и лично да го сторите. Ала за да охраните интересите си пак трябват пари. Колегите, които визирам, изобщо не работят про-боно, за каквото апелирате тук. Но не намирам обаче пресечна точка след като вие преценявате, че и знанието не е разменна монета, при все съобщаването да е възможно и по този ред.
Отделно от съобщаването- правата ви на припознал изобщо не са накърнени( нямам идея, признавам, ако майката рачи да ражда навън как ще стои въпроса, но все таки- за това дете ще се наложи да се състави акт за раждане и тук и тогава нещата отново могат да се върнат в руслото си). Съществува вероятност от усложнения с неясен край при , ако може така да го нарека, конкуренция на презумпции, за която ще пропусна.
Факт е, че рядко се ползва института на припознаване на неродено ( изключвам хипотезата, когато и двамата родители имат интерес от нея).
Както е известно и че самата процедура по съставяне акт за раждане не може да "подмине" входираната ви декларация за припознаване ( едва тогава, след раждането, ще се разкрие в пълен обем административното производство).
Което не ви гарантира загуба на време и мигове с детето- това е проблем, който трябва да уредите с майката доброволно, или в последствие със съдебна намеса.
Предвидена е и възможност, майката да не оспори припознаването. А ако го- започва да ви тече 3м. срок( за което ще ви уведомят служебно).
Да спомена ли, че има законодателни изменения в СК, които ви гарантират интересите?
А когато наистина отидете при колега ще установите, че и нерви можете да образувате на съответното лице по ГР, респективно кмета на общината чрез една особена институция...
Но спирам тук някъде- аз съм надменна, а вие сте алтруист.
И двамата не вярваме в твърденията си.
п.п. Време е за сън и няма да подхвана темата с чуваемостта, така щото вие изобщо не ме четете( някъде в предходен пост ви написах за тихата обич към загуба на слух и зрение).
И ако ще си цитираме Целз, нека сме точни: " правото е наука за доброто и справедливото".
Не превръщам проблемите човешки в стока, така щото не са, но след като човечеството е така несъвършено и е преценило, че знанието струва - ползвам достиженията точно толкова, колкото всеки друг, който получава възнаграждение за труда, еквивалентно на знанията си.
Стига философия!( т`ва с надменността ще подмина, защото ще си навлечем само излишества).
Често кредитирам доверие тук, но с вас от началото имам проблем в това отношение. За да се получи следното:
От там вече три пъти изпращат по пощата препоръчано писмо да я информират, но тя не отива да получи писмото и пощата го връща обратно в общината.
трябва да са престояли писмата в пощата поне 20 дни, което технически изисква време от порядъка на около 3 месеца. Е, искате да ми кажете, че за това време не срещнахте компетентен колега, който да ви даде отговор?
Уведомяването е възможно по ред начини- ако не може по начините описани в чл. 26, има и други нормативни актове, които уреждат правомощията на особен вид връчители. Бъдете по-целеустремен, освен служебното уведомяване, може и лично да го сторите. Ала за да охраните интересите си пак трябват пари. Колегите, които визирам, изобщо не работят про-боно, за каквото апелирате тук. Но не намирам обаче пресечна точка след като вие преценявате, че и знанието не е разменна монета, при все съобщаването да е възможно и по този ред.
Отделно от съобщаването- правата ви на припознал изобщо не са накърнени( нямам идея, признавам, ако майката рачи да ражда навън как ще стои въпроса, но все таки- за това дете ще се наложи да се състави акт за раждане и тук и тогава нещата отново могат да се върнат в руслото си). Съществува вероятност от усложнения с неясен край при , ако може така да го нарека, конкуренция на презумпции, за която ще пропусна.
Факт е, че рядко се ползва института на припознаване на неродено ( изключвам хипотезата, когато и двамата родители имат интерес от нея).
Както е известно и че самата процедура по съставяне акт за раждане не може да "подмине" входираната ви декларация за припознаване ( едва тогава, след раждането, ще се разкрие в пълен обем административното производство).
Което не ви гарантира загуба на време и мигове с детето- това е проблем, който трябва да уредите с майката доброволно, или в последствие със съдебна намеса.
Предвидена е и възможност, майката да не оспори припознаването. А ако го- започва да ви тече 3м. срок( за което ще ви уведомят служебно).
Да спомена ли, че има законодателни изменения в СК, които ви гарантират интересите?
А когато наистина отидете при колега ще установите, че и нерви можете да образувате на съответното лице по ГР, респективно кмета на общината чрез една особена институция...
Но спирам тук някъде- аз съм надменна, а вие сте алтруист.
И двамата не вярваме в твърденията си.
п.п. Време е за сън и няма да подхвана темата с чуваемостта, така щото вие изобщо не ме четете( някъде в предходен пост ви написах за тихата обич към загуба на слух и зрение).
- Гост.
- Старши потребител
pepi1583 написа:На какъв език да го кажа за 10ти път, че съм бил при няколко "колеги".
Изненадан съм.
/поли е била ужасно мека с вас/
офффф!
А на вас на какъв език трябва да ви се обясни начинът?!?
за едно сте прав и то е наличието на реално "затруднение", но от ваша страна в "смилането" на иначе простичко поднесената ви информация! Извинете, аз също реших, че сте човек с проблем, на който колегите повече от добронамерено и изчерпателно помогнаха, а то какво се оказа - поредният параноиден неверник! и знаете ли какво...не ми отговаряйте, докторе .
и ако сте били при десет колеги, вярвайте поне още 100 ще обиколите, докато намерите ментално сродна вам душа сред юристите. няма гаранции, че "вкусовете" ви ще съвпаднат, разбира се...
започвам да разбирам твърдото поведение на майката на детето ви.
Последна промяна 778899 на 10 Яну 2011, 17:07, променена общо 1 път
-
Защо му отговаряте , не е бил при никакв колега . Тоя явно очаква тука да му уредим въпроса , то ние го направихме ,щото връчването става не само по пощата и ясно сме го написали кое как и къде.
Това ,че не разбира /щото един средно интелегентен човек ще разбере какво аз лично съм му написала и къв е наична/ си е негов проблем!
Но тази личност смея да твърдя ,че е страшно нагла и също така обиди всички ,които се опитаха да му помогнат , тоя да не пише рецептите си по форумите или диагнозите ...
Форума му е дал насока по-вече от метода направи си сам , щото ако аз тръгна на самолечение ще съм точно така направи си сам
Докторе ,тук хората сами преценяват дали ще помогнат или не, но на никого не му пишат книжата по форума , този форум е помогнал на много хора , това ,че вие сте недоволен си е ваша работа , но ние не сме длъжни да се съобразяваме с вашите настроения ,и ако нещата така продължават по добре мода да заключи тази тема!
Това ,че не разбира /щото един средно интелегентен човек ще разбере какво аз лично съм му написала и къв е наична/ си е негов проблем!
Но тази личност смея да твърдя ,че е страшно нагла и също така обиди всички ,които се опитаха да му помогнат , тоя да не пише рецептите си по форумите или диагнозите ...
Форума му е дал насока по-вече от метода направи си сам , щото ако аз тръгна на самолечение ще съм точно така направи си сам
Докторе ,тук хората сами преценяват дали ще помогнат или не, но на никого не му пишат книжата по форума , този форум е помогнал на много хора , това ,че вие сте недоволен си е ваша работа , но ние не сме длъжни да се съобразяваме с вашите настроения ,и ако нещата така продължават по добре мода да заключи тази тема!
- donna
- Старши потребител
Благодаря на Поли, личи си кой е професионалист. Останалите сладкодумни дами, моля не се хабете да пишете. Тук не е форум за красноречие, а за взаимипомощ. Ако знаехте нещо да го бяхте написали. Празни приказки ... нали знаете къде? Ако не знаете дерзайте.
- pepi1583
- Младши потребител
За мен няма достатъчно доказателства, че pepi1583 упражнява някоя от медицинските професии, още по-малко лекарската, още по-малко да има степен доктор.
Но ми стана интересно друго: като че ли се появи спор дали е приложима фикцията на 61 ІІІ вр. 26; аз не се сещам за дерогация; СК говори за "съобщението"; но в конкретния случай не е налице хипотезисът (неизвестен, ненамерено).
Субсидиарно приложимият (но поне изрично само за съдебните производства) предвижда особени връчители в 42 ІІ (неприложимо?) и 569 т 3 - за второто ми е попадало, че общините се навиват, ако друг плати таксата.
Но ми стана интересно друго: като че ли се появи спор дали е приложима фикцията на 61 ІІІ вр. 26; аз не се сещам за дерогация; СК говори за "съобщението"; но в конкретния случай не е налице хипотезисът (неизвестен, ненамерено).
Субсидиарно приложимият (но поне изрично само за съдебните производства) предвижда особени връчители в 42 ІІ (неприложимо?) и 569 т 3 - за второто ми е попадало, че общините се навиват, ако друг плати таксата.
Горното представлява потенциално грешно становище. Консултирайте адвокат, ако искате сигурност и юридическа отговорност при защитата на правата Ви.
- kontrol
- Активен потребител
Именно!
Нормата указва административния орган да съобщи, но ако е невъзможно да стане по начините описани в 26- какво? - при евентуален съдебен спор няма да се приеме за надлежно при точно посочените от вас начини?
Същината е да се съобщи, да се сведе до знанието на адресата съществуващи факти, което е важно с оглед строго личния характер на самото производство.
И не е процесуално нарушение ако не е спазен съответния начин, така щото нормата не ограничава, а само изброява вероятните възможни...
( за което нямаме спор и не виждам причина да оповестя точните норми)
Разбира се, стига да има кой да заплати за съответната услуга.
Друг е въпросът, че нямаме знание как е оформено ИД защото би могло да стане интересно(но пак се връщам на личния характер)...
Нормата указва административния орган да съобщи, но ако е невъзможно да стане по начините описани в 26- какво? - при евентуален съдебен спор няма да се приеме за надлежно при точно посочените от вас начини?
Същината е да се съобщи, да се сведе до знанието на адресата съществуващи факти, което е важно с оглед строго личния характер на самото производство.
И не е процесуално нарушение ако не е спазен съответния начин, така щото нормата не ограничава, а само изброява вероятните възможни...
( за което нямаме спор и не виждам причина да оповестя точните норми)
Разбира се, стига да има кой да заплати за съответната услуга.
Друг е въпросът, че нямаме знание как е оформено ИД защото би могло да стане интересно(но пак се връщам на личния характер)...
- Гост.
- Старши потребител
Спорното е по-скоро не дали може да има полу-процесуално-съобразно-но-реално-узнаване, а дали фингираното узнаване дава началото на срока.
Получих като л.с., че този въпрос е отпаднал, но не се занимавам с процесуално представителство, а и не става ясно за кой град става дума:
65 ІІІ СК се прилага "преди да е съставен акт за раждане", а това би трябвало да е станало преди 13-и (43 ЗГР).
Освен това, според мен не би трябвало да вписват по "шорткъта", когато има служебно известен им спор за право (54 АПК), и вероятно вписването може да се оспорва.
Паралелен вариант е да се сигнализират органите по чл. 65 ІІІ СК.
М/у другото, текстът "(5) ... Извън случаите по ал. 1 и 4...", не е ли ненужно преписан от чл. 38 СК-отм, когато е трябвало "извън" да изключи дете+ майка от "всяко лице". (Това изменение липсва в проекта на МС, допълнено е от Юлиана Колева и Ивайло Тошев с "...(5) Извън случаите по предходните алинеи", но после КПВ го доизменя до сегашния вид.)
Получих като л.с., че този въпрос е отпаднал, но не се занимавам с процесуално представителство, а и не става ясно за кой град става дума:
pepi1583 написа:Здравейте, още един път Ви благодаря за отзивчивостта.
Позволявам си да Ви пиша на лични за да не нажежавам допълнително страстите , които възникнаха по тази тема. Моля, за среща с Вас за консултация или ако нямате желание или време , моля да ми препоръчате адвокат, който има практика с подобни на моя казуси - естествено срещу заплащане. Днес почуствах несигурност и объкване в адвокатите, които се занимават до момента тъй като има нови обстоятелства от днес. Ситуацията е следната: Подадох нотариална декларация за припознаване на заченато дете на дата 07.12.2010 г. в служба ГРАО по постояния адрес на майката.От там и изпратиха писмо с обратна разписка да я информират за припознаването, което тя не отиде да получи. Междувременно тя е родила на 01.01.11г. което случайно научух на 10.01.11 г.Не знам до момента нищо за името или състоянието на детето, нито къде се намира в сега. На 11.01.2011 г. след голям скандал в ГРАО изпратиха служители до адреса на майката, но тя не им е отворила и не се е информирала за припознаването. Служителите са направили протокол за посещението / пишат че е имало хора в апартамента, но не са отворили/. Поради това на другия ден са публикували информацията за припознаване на стената на общината и в интернет. Миналата седмица на дата 13 или 14 /не ми казаха точно/ е подадена декларация за припознаване и от друг мъж. Днес на дата 18.01. майката е била в общината и е подала декларация по чл.65, ал. че не оспорва припознаването на втория мъж и иска вписване в акта за раждане. Служителите са успяли да я накарат единствено да се подпише на моята декларация за припознаване, че е информирана за нея с днешна дата. Не е подала оспорване на моята декларация. Така срока за оспорване може би и тече от днес, но докато изтекат 3 месеца втория мъж вече няма ли да го впишат в акта за раждане? Имат ли право да го впишат? Как да заведа дело за произход преди изтичането на тези 3 месеца от днес. До тогава детето няма да е в България, а съм сигурен над 90 % , че е мое. Как да попреча на кажбата на собственото ми дете? Майката е с психично неуравновесена и не разбира последствията от действията си. Сигурен съм в корисните и намерения. Има намерения да напусне България с детето. Искаше да роди в чужбина, но раждането е било по-рано и по спешност и това я е изненадало тук.
Моля Ви за помощ и съвет.
65 ІІІ СК се прилага "преди да е съставен акт за раждане", а това би трябвало да е станало преди 13-и (43 ЗГР).
Освен това, според мен не би трябвало да вписват по "шорткъта", когато има служебно известен им спор за право (54 АПК), и вероятно вписването може да се оспорва.
Паралелен вариант е да се сигнализират органите по чл. 65 ІІІ СК.
М/у другото, текстът "(5) ... Извън случаите по ал. 1 и 4...", не е ли ненужно преписан от чл. 38 СК-отм, когато е трябвало "извън" да изключи дете+ майка от "всяко лице". (Това изменение липсва в проекта на МС, допълнено е от Юлиана Колева и Ивайло Тошев с "...(5) Извън случаите по предходните алинеи", но после КПВ го доизменя до сегашния вид.)
Горното представлява потенциално грешно становище. Консултирайте адвокат, ако искате сигурност и юридическа отговорност при защитата на правата Ви.
- kontrol
- Активен потребител
При изложените факти няма как да впишат лицето, депозирало второто припознаване в акта за раждане. Според зависи какво са надробили- възможности поне две, но смятам за уместно да се реагира адекватно и бързо.
Апропо, това ЛС е адресирано поне до още трима колеги във форума.
Явно се шири заблудата, че всеки от адресатите ще се почувства специален от написаното и ще се втурне да отговаря.
Да, ама не.
Апропо, това ЛС е адресирано поне до още трима колеги във форума.
Явно се шири заблудата, че всеки от адресатите ще се почувства специален от написаното и ще се втурне да отговаря.
Да, ама не.
- Гост.
- Старши потребител
pepi1583 написа:Благодаря на Поли, личи си кой е професионалист. Останалите сладкодумни дами, моля не се хабете да пишете. Тук не е форум за красноречие, а за взаимипомощ. Ако знаехте нещо да го бяхте написали. Празни приказки ... нали знаете къде? Ако не знаете дерзайте.
така, така... на горното адресат съм и аз, определено!
така че, хич даже не се "поласках" от Л ми С изпратено от питащия, което йезуитски започва с думи на благодарност. Знаете предполагам, какво пише на Руски паметник, господине.
поредно потвърждение на тезата, че човек трябва да мисли какво говори, понеже не се знае бъдещето какво вещае.
-
Отново празни приказки и надменно отношение и защо ли отново само Поли казва нещо по същество. Питането и отговарянето са въпрос на лично желание и воля, никой не Ви кара на сила, не се взимайте прекалено на сериозно и не се изкарвайте "жертви". Нали знаете какво пише на паметника в Москва ? А в случея са необходими и конкретни знания и практика, чиято липса някои уж "добронамерени професионалисти" прикриват зад празни приказки или
поведение на "обидени деца". Разбирам Ви и няма проблем, не Ви се срърдя.
Благодаря на истинските професионалисти, които са заеха със случея и които нямат желание и време за красоречие по форуми и искренно се забавляват на написаното от "колегите професионалисти" .
Моля, темата да се счита за приключена, а хората които имат подобни проблеми да ми пишат на "лични", за да не "разлайваме кучетата повече". С удоволствие ще споделя опита си с тях и ще ги свържа с адвокати , които са на ясно с подобни практики.
поведение на "обидени деца". Разбирам Ви и няма проблем, не Ви се срърдя.
Благодаря на истинските професионалисти, които са заеха със случея и които нямат желание и време за красоречие по форуми и искренно се забавляват на написаното от "колегите професионалисти" .
Моля, темата да се счита за приключена, а хората които имат подобни проблеми да ми пишат на "лични", за да не "разлайваме кучетата повече". С удоволствие ще споделя опита си с тях и ще ги свържа с адвокати , които са на ясно с подобни практики.
- pepi1583
- Младши потребител
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
|
|