начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

адвокатски услуги

адвокатски услуги

Мнениеот stiopata » 17 Фев 2011, 17:52

Здравейте
Неволята ме доведе в този фирум.

Искам да заведа дело в съда в Страсбург срещу излязло решение на ВКС. Решението е обжалвано в България и преразглеждане е отказано.

Повече възможни институции в България няма.
Решението на Българиския съд е повече от абсурдно и още повече неморално. Нека, ако има заинтересовани адвокати, да предоставят данните си за връзка, за да може да доразкажа за какво става дума.
Делото е за жилище.

Благодаря предварително.

Поздрави,
Стефан
stiopata
Младши потребител

Re: адвокатски услуги

Мнениеот bosconsult » 19 Фев 2011, 20:23

Казвам се Гергана Стайкова и съм главен консултант във фирма"Bosconsult"
мога да ви дам номера с който да се свържите с адв.Силвия Бостанджиева
тел.0897075516 кажете ,че се обаждате от мое име.

С Уважение
Гергана Стайкова-главен консултант
bosconsult
Нов потребител

Мнениеот dessys » 20 Фев 2011, 17:22

Това опит за безплатна реклама ли е?
dessys
Потребител

"ЛЕЖАХ"В ЗАТВОРА 2год.И БЯХ ОПРАВДАН.Какво да правя?

Мнениеот frauddobcho » 23 Фев 2011, 19:44

Здравейте !!!
На 33 години съм,младо момче с изцяло провален живот,както и живота на цялото ми семейство е провален напълно ... Причината е следната :
- "Лежах в софийския централен затвор два пъти по 10 месеца.След което бях оправдан.Освободиха ме с известно закъснение.Разбрах,че вътре съм се разболял от белодробна туберкулоза-"ТБЦ",след което съм заразил и малкото ми братче... 4 год.съм по болници и санаториуми.Пенсионер съм 85% заради това.Какво да правя ? Нямам пари за адвокати... В"Европейската конвенция за защита на правата на човека и основните свободи"="ЕКЗПЧОС" пише
,че по никакъв начин не би трябвало да ми създават проблеми, трудности, препиатствия и т.н.а напротив.......... Ходих до СГС,СРС,министерството на правосъдието,националният ни омбуцман и къде ли не и навсякъде ми създават неимоверни затруднения и никакво опътване какво да правя... Навсякъде ме "отрязват" и ми казват наеми си адвокат,въпреки разяснението преди това от моя страна,че нямам възможност за адвокат.....
- Какво става в нашата държавица??? Значи всеки един човек може да бъде задържан в затвора,оправдан-НЕВИНЕН. След това ако няма пари за адвокат да си потърси правата и някакво обезщетение - НЯМА КАКВО ДА НАПРАВИ - така ли ???
Моля ви помогнете ми ???
Или ще трябва да сезирам медиите,"господари на ефира" и тем.под. ???
ПОМОГНЕТЕ ???
Последна промяна frauddobcho на 23 Фев 2011, 19:58, променена общо 1 път
ЖИВОТА Е ТРЪРДЕ КРАТЪК,КАКТО И КРАСИВИТЕ МОМЕНТИ В НЕГО !!! ИЗЖИВЕЙТЕ ГО ДОСТОЙНО И СЕ НАСЛАЖДАВАЙТЕ НА ВСЕКИ КРАТЪК МИГ ЩАСТИЕ !!!
frauddobcho
Младши потребител

"ЛЕЖАХ"В ЗАТВОРА 2год.И БЯХ ОПРАВДАН.Какво да правя?

Мнениеот frauddobcho » 23 Фев 2011, 19:48

Ако трябва ще дам 30% от сумата която взема като обезщетение на адвоката който се заеме със случаят ми,защото 100% ще я осъдим , признат съм за"НЕВИНОВЕН"/НЕВИНЕН и по двете дела на всички инстанции !!!
ЖИВОТА Е ТРЪРДЕ КРАТЪК,КАКТО И КРАСИВИТЕ МОМЕНТИ В НЕГО !!! ИЗЖИВЕЙТЕ ГО ДОСТОЙНО И СЕ НАСЛАЖДАВАЙТЕ НА ВСЕКИ КРАТЪК МИГ ЩАСТИЕ !!!
frauddobcho
Младши потребител

Мнениеот fetisov » 25 Фев 2011, 13:59

Здравейте,
Сега нека само да Ви опиша съвсем накратко законоустановената процедура, при която можете да получите правна помощ в случай, че отговаряте на определени условия.
Тя е регламентирана в чл.21 и чл.22 от Закона за правната помощ - не знам дали законовите предпоставки са налице спрямо Вас, но това Вие ще прецените след като прочетете нормите на закона:

.............
Чл. 21. Видовете правна помощ са:

1. консултация с оглед постигане на споразумение преди започване на съдопроизводството или за завеждане на дело;

2. подготовка на документи за завеждане на дело;

3. процесуално представителство;

4. (изм. - ДВ, бр. 17 от 2006 г., в сила от 01.05.2006 г.) представителство при задържане по чл. 63, ал. 1 от Закона за Министерството на вътрешните работи.

Чл. 22. (1) Правна помощ по чл. 21, т. 1 и 2 се предоставя на лицата, които отговарят на условията за получаване на месечни социални помощи по реда на Правилника за прилагане на Закона за социално подпомагане, и на лица, настанени в специализирани институции за предоставяне на социални услуги.

(2) Правна помощ по чл. 21, т. 1 и 2 се предоставя и на приемно семейство или на семейство на роднини или близки, при което е настанено дете по реда на Закона за закрила на детето.

(3) Обстоятелствата по ал. 1 и 2 се удостоверяват със заповедта на директора на дирекция "Социално подпомагане", съответно с решението на съда за настаняване на детето. В случай че лицето не е упражнило правото си за получаване на месечна социална помощ по реда на Правилника за прилагане на Закона за социално подпомагане, то представя пред НБПП удостоверение, издадено от директора на дирекция "Социално подпомагане", че отговаря на условията за получаване на месечни социални помощи.
........................

Ако желаете обърнете се към Националното бюро за правна помощ, за да Ви обяснят какви документи са необходими, за да кандидатствате за предоставяне на правна помощ. То се намира в София, на ул. "Развигор" №1 (близо до 04 РПУ, в района на хотел Хемус). Има и сайт в интернет.
Откровено казано не знам как работи тази система (с предоставяне на правна помощ на основание чл.21, т.2 т.е. за определяне на адвокат за изготвяне на документи за завеждане на дело), но .... законът е такъв и при Вашите проблеми мисля, че си струва да опитате. А ако такова дело бъде образувано Вие може да получите и правна помощ в хода на самото производство, но това ... по-нататък, ако от НБПП си свършат работата и ако Вие отговаряте на условията за предоставяне на правна помощ.
Иначе и договаряне с адвокат за определен % от присъденото и получено обезщетение е вариант, но ... законовият ред е друг!
УСПЕХ!
fetisov
Потребител

Мнениеот frauddobcho » 25 Фев 2011, 20:38

МНОГО,МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ !!! :D :D
frauddobcho
Младши потребител

Мнениеот svettoslav » 25 Фев 2011, 21:27

bosconsult написа:Казвам се Гергана Стайкова и съм главен консултант във фирма"Bosconsult"
мога да ви дам номера с който да се свържите с адв.Силвия Бостанджиева
тел.0897075516
С Уважение
Гергана Стайкова-главен консултант

Аз пък съм Сашка Васева-фолк пивицъ.Но мога да Ви свържа с нашия главен адвокат.

bosconsult написа:кажете ,че се обаждате от мое име.

А ако не каже че се обажда от твое име кво ще стане?Примерно,ако каже че се обажда от чуждо име.."под прикритие" :lol:
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот svettoslav » 25 Фев 2011, 21:32

fetisov написа:Ако желаете обърнете се към Националното бюро за правна помощ, за да Ви обяснят какви документи са необходими, за да кандидатствате за предоставяне на правна помощ. То се намира в София, на ул. "Развигор" №1 (близо до 04 РПУ, в района на хотел Хемус). Има и сайт в интернет.
Откровено казано не знам как работи тази система (с предоставяне на правна помощ на основание чл.21, т.2 т.е. за определяне на адвокат за изготвяне на документи за завеждане на дело), но .... законът е такъв и при Вашите проблеми мисля, че си струва да опитате. А ако такова дело бъде образувано Вие може да получите и правна помощ в хода на самото производство, но това ... по-нататък, ако от НБПП си свършат работата и ако Вие отговаряте на условията за предоставяне на правна помощ.
Иначе и договаряне с адвокат за определен % от присъденото и получено обезщетение е вариант, но ... законовият ред е друг!

И той служебния защитник като се засили по това гражданско дело,то ще иде "Усвети",както се казва във Врачанско примерно.
frauddobcho написа:Ако трябва ще дам 30% от сумата която взема като обезщетение на адвоката който се заеме със случаят ми,защото 100% ще я осъдим , признат съм за"НЕВИНОВЕН"/НЕВИНЕН и по двете дела на всички инстанции !!!

По-скоро 50 / 50. Но пак е вариант. С 30 % надали ще постигнете съгласие за сериозна работа.Но поне може да се пазарите,това поне е безплатно
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот sava » 01 Мар 2011, 20:42

Това дали ще спечелиш е спорен въпрос съдил съм държавата, осъдих я, делото се точи 6 години на две инстанции и има бая предпоставки , както по стария ЗОДВПГ , така и по новия ЗОДОВ да те отсвирят като мушната гайда. По въпроса практика БОЛ.
sava
Потребител

Мнениеот frauddobcho » 07 Мар 2011, 14:35

УТРЕ ОТИВАМ НА "РАЗВИГОР" №1 ...
ПЪК ЩЕ ВИДИМ КАКВО ЩЕ СТАНЕ И КАКВО ЩЕ МИ КАЖАТ И ЩЕ ВИ ПИША КАКВО Е СТАНАЛО БЛАГОДАРЯ ВИ ВСЕ ПАК ЗА ОБЪРНАТОТО ВНИМАНИЕ !!!
:D :) :lol: :wink: :D
frauddobcho
Младши потребител

Мнениеот frauddobcho » 07 Мар 2011, 14:44

svettoslav написа:
fetisov написа:Ако желаете обърнете се към Националното бюро за правна помощ, за да Ви обяснят какви документи са необходими, за да кандидатствате за предоставяне на правна помощ. То се намира в София, на ул. "Развигор" №1 (близо до 04 РПУ, в района на хотел Хемус). Има и сайт в интернет.

И той служебния защитник като се засили по това гражданско дело,то ще иде "Усвети",както се казва във Врачанско примерно.
frauddobcho написа:Ако трябва ще дам 30% от сумата която взема като обезщетение на адвоката който се заеме със случаят ми,защото 100% ще я осъдим , признат съм за"НЕВИНОВЕН"/НЕВИНЕН и по двете дела на всички инстанции !!!

По-скоро 50 / 50. Но пак е вариант. С 30 % надали ще постигнете съгласие за сериозна работа.Но поне може да се пазарите,това поне е безплатно

Е,ДОБРЕ ДЕ - КАЖИ МИ КАКВО ДА НАПРАВЯ ТОГАВА ???
50% на 50% ЩЕ МИ ДОЙДЕ МАЛКО КОЩУНСКО-ОБИРДЖИЙСТВО,ВСЕ ПАК АЗ ЛЕЖАХ В ЗАТВОРА,НЕМИСЛИШ ЛИ,ЧЕ СЪМ ПРАВ ??? :cry:
frauddobcho
Младши потребител

Мнениеот frauddobcho » 07 Мар 2011, 16:25

- В КРАЙНА СМЕТКА ОЦЕЛЯВАТ ТЕЗИ КОИТО СА ПО-СИЛНИ...
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТУК В БЪЛГАРИЯ-СИЛНИ И ТО ВЪВ ВСИЧКО СА ТЕЗИ С МНОГОТО ПАРИ И ИЗМАМНИЦИ,ПРЕСТЪНИЦИ,МОШЕННИЦИИ ТЕМ.ПОД. А НЕ ТАЛАНТЛИВИТЕ,МОЖЕЩИТЕ,ЗНАЕЩИТЕ И Т.Н.
ЦЕННОСТНАТА НИ СИСТЕМА Е ОБЪРКАНА-ОБРАТНА,НЕОБРАТИМО ОБРАТНИ СМЕ.
ВЪВ ВСИЧКО СМЕ ОБРАТНИ,ТРАГИЧНО И СМЕШНО ОБРАТНИ СМЕ:
-КЛАТИМ СИ ГЛАВИТЕ НА-ОБРАТНО ПРИ "ДА" И "НЕ"... ПО ТРОТОАРИТЕ Е ПЪЛНО С АВТОМОБИЛИ И ДР.МПС-та,А ПЪК ЖЕНИ СКОЛИЧКИ,ПЕШЕХОДЦИ И ДЕЦА СА НА УЛИЦИТЕ ЗАЩОТО НЯМА МЯСТО... В ЗАТВОРИТЕ Е ПЪЛНО С НЕВИННИ ХОРА ИЛИ АБСОЛЮТНО ДРЕБНИ РИБКИ,роми ОТ ГАРАТА,СЪБРАНИ ЗА ОТЧЕТ НА ДЕЙНОСТ,КОИТО САМИ НЕ ЗНАЯТ ИЗОБЩО ЗАЩО СА ВЪТРЕ(КАТО ПОГЛЕДНЕХ НА НЯКОЙ ОТ ТЯХ ОБВИНИТЕЛНИТЕ АКТОВЕ РАЗБИРАХ,ЧЕ ЗА ПОВЕЧЕТО ОТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ЗА КОИТО Е БИЛ ОБВИНЕН Е НЕВЪЗМОЖНО ТОЙ ДА ГИ ИЗВЪРШИ,ДОРИ ИМАШЕ ХОРА ОБВИНЕНИ В ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ИЗВЪРШЕНИ НА ЕДНА И СЪЩА ДАТА И ЕДНАКВИ ЧАСОВЕ НО В ГРАДОВЕ НА 350КМ ЕДИН ОТ ДРУГ,ПЪЛНО БЕШЕ С НЕВЕРОЯТНИ,КУРИОЗНИ СЛУЧАИ...),А НАВЪН Е ПЪЛНО С ПРЕСТЪПНИЦИ,УБИЙЦИ,И ВСЯКАКВА СГАН.... ИМАМЕ СИ ДОРИ ПРЕСТЪПНИЦИ И В ПОЛИТИКАТА-ПРИМЕР Е АХМЕД ДОГАН И КОЙ ЗНАЕ ОЩЕ КОЛКО СА КАТО НЕГО ?!! ПО СВЕТА В ДЪРЖАВИТЕ ИМА МАФИИ,А ТУК МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА ....... НЕОБРАТИМО ОБРАТНИ СМЕ,ТРАГИЧНО И СМЕШНО ...........
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
frauddobcho
Младши потребител

Re: "ЛЕЖАХ"В ЗАТВОРА 2год.И БЯХ ОПРАВДАН.Какво да правя?

Мнениеот usra_ovcova » 07 Мар 2011, 21:36

Госпожо Добчо, Вие не сте измекярка и добре изградена сливенска перла.

Обадете ми се на телефон 0888720304.

Имам, знам, познавам един адвокат - много добър прифесионалист и състрадателен като човек.

Ще Ви заведа при адвоката, който няма да Ви иска пари, а даже ще ви плати, задето ще има възможност, /ако му възложите да работи/, да се запознае и да се изявява по Вашия случай.
Има един малко негативен момент - ще Ви плати поетапно, но не дълго и протяжно - при първата среща и подписване на пълномощно, преди началото на съдебното заседание по делото, и при излизане на съдебното решение, като ако е удовлетворен от работата, която е изработил може и на вечеря да Ви заведе.

Вие помислете горе-долу колко ще искате /ще Ви струва/ участието в договора за правна защита и съдействие и най-вече колко пари искате за доверието да дадете мандат на адвоката да работи почти една година по делото.
usra_ovcova
Потребител

Мнениеот frauddobcho » 09 Мар 2011, 16:35

Господин съм :wink:
И не,няма да искам абсолютно нищо дори ще се опитам да дам ....
Благидаря за вниманието :wink:
frauddobcho
Младши потребител

Мнениеот frauddobcho » 09 Мар 2011, 18:09

Някой ще има ли време за в четвъртък,10-03-2011г.,мисля да ходя до"Развигор"№1,до бюрото по правна помощ??? Ако нпкой има някакво време да каже в колко часа и ще му покажа документите с които разполагам ??? Ако пък не става утре,ок-може и в петък или в понеделник-14-03-2011г. и т.н.???
frauddobcho
Младши потребител

Мнениеот usra_ovcova » 09 Мар 2011, 22:34

[quote="frauddobcho"]Някой ще има ли време за в четвъртък,10-03-2011г.,мисля да ходя до"Развигор"№1,до бюрото по правна помощ??? quote]

напразно ще си ходите до бюрото за правна помощ...
там няма да получите правна помощ...
... ще ви препратят към пазара " никола петков " ... :shock:
usra_ovcova
Потребител

Мнениеот frauddobcho » 10 Мар 2011, 11:45

Защо ??? Тогава какво да правя ???
:roll: :? :( :x
Някаква/и идея/и ???
Да си седя в къщи и да чакам нищото,което не ми е нужно,защото си го имам и в огромно количество ??? :wink: :) :D :lol:
frauddobcho
Младши потребител

Мнениеот usra_ovcova » 10 Мар 2011, 19:54

frauddobcho написа:Някой ще има ли време за в четвъртък,10-03-2011г., мисля да ходя до "Развигор" № 1, до бюрото по правна помощ???

какво стана днес на "развигор" ? :o
usra_ovcova
Потребител

Мнениеот frauddobcho » 10 Мар 2011, 22:40

ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ В "ЛИЧНИ" :wink: :wink: :wink:

МОЖЕ ПЪК НЯКОЙ ДА СЕ ОПУЛИ ЕТО ТАКА :shock:
И ДА СЕ ЧУДИ КАКВО ЛИ Е СТАНАЛО,НО НЯМА ДА МУ КАЖЕМ :lol: :wink: :D
frauddobcho
Младши потребител

Следваща

Назад към Право на ЕС