начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Жилище на половин цена, на всяка цена.

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Жилище на половин цена, на всяка цена.

Мнениеот margarit53 » 11 Юли 2011, 21:57

Възрастен (вдувец) съм и реших да си продам апартамента на половин цена и сега да получа парите. Сега когато ми трябват и имам нужда от тях. Имам наследници които си имат имоти и нямат интерес към моето жилище. Вече почти съм намерил клиенти който да платят и да получат жилището след моята смърт.
Моля посъветвайте ме с какъв документ е най-добре да се оформи сделката.
Ако някой се намери да отдели от времето си и да го напише, разбирасе срещу заплащане съм готов да дам още подробна информация.
margarit53
Нов потребител

Re: Жилище на половин цена, на всяка цена.

Мнениеот nk7702n » 11 Юли 2011, 22:26

Какъв вид сделка ще изберете зависи от целта Ви, и защо така решихте на половин цена, какво имате впредвид?
nk7702n
Старши потребител

Re: Жилище на половин цена, на всяка цена.

Мнениеот margarit53 » 12 Юли 2011, 08:17

Ами аз мисля с някакъв договор. А защо на половин цена, защото едва ли ще намеря някой да плати реалната цена и да ме чака да гушна букета незнам колко години.
margarit53
Нов потребител

Назад към Договор за издръжка и гледане