начало

След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри

ЗАНН

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ЗАНН

Мнениеот s » 06 Фев 2004, 17:19

може ли да се иска осъждане на Общината за възстановяване на претърпени вреди в следствие на незаконно репатриране на автомобил, ако действието е извършено от частна фирма овластена от Общината чрез договор. Нуждая се от КОЗ срещу ПАЯКА , който вдига нашите коли.Ако не се лъжа има решение по въпроса.
s

Re: ЗАНН

Мнениеот VV » 06 Фев 2004, 17:23

Да,така е-има заведени доста дела, а вече има и решение по а.х.1344/02г. на ПРС!
VV

Мнениеот s » 06 Фев 2004, 17:32

Много благодаря за информацията
сега ако ми подскажеш от кого да си търся вредите ще съм ти задължена до гроб.
МЕЖДУ ДРУГОТО ПОЗДРАВЯВАМ ВСИЧКИ С ОТПАДАНЕТО НА Д.Т. ЗА ОБЖАЛВАНЕ НА Н.П. ДА СРАЗИМ ВСИЧКИ АДМ.НАКАЗВАЩИ ОРГАНИ
s

Мнениеот sas » 06 Фев 2004, 17:42

коя точно такса е отпаднала
sas
Младши потребител

Мнениеот Гери » 07 Фев 2004, 00:42

Ще питам мъжо ми... той има 2-3 такива с/у паяците и ще кажа... ама нещо се е позазяпал в слави... гледа го с "петички", т.е спинка :)
Гери

Мнениеот Angelova » 07 Фев 2004, 10:06

Да, има вече такива решения и на други ОС, в т.ч. и на ВТОС, но в момента не мога да ги посоча.
Angelova

Назад към Административно право