начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

Обжалване на удостоверение за търпимост

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Обжалване на удостоверение за търпимост

Мнениеот emilgrigorov » 04 Апр 2012, 08:51

julyanvonemona написа:... То не е бронирана защита, срещу нито един кампетентен по закон орган или трето лице ...
... дори ако вече прехвърленият обект в последствие се окаже, несъответстващ на изискванията на §16, следователно незаконен, то последствията от това са единствено за новия приобретател...

Ама естествено, че не е (за първото), и естествено, че са (за второто). Нали това разправям от както се нахвърлих в тази тема.
И Удостоверението за степен на завършеност - подобно. И още кво ли не. Само шашкат съгражданите ни, и те - тръчкат.
В случаи на "търпимост", както казах, препоръчвам да си събират доказателства за обстоятелствата по пар.16 по ред на степента им на значимост: доказателства за време, доказателства за съответствие с устройствените правила и нормативи, и т.н.
Но това - полека лека, без бързане и излишни разходи.
Винаги изследвам възможностите по 145(5), където екзекутива е доста благодатно понятие. Изследвам и започнали и неприключили производства по узаконяване, каквито обикновено се намират. Между другото УТ не приключва такива производства.
Освен това, подчертавам, УТ не е прерогатив на Гошо - собственикът. Който му е нужно (съответния измислен служител от съответната измислена инстанция), да си го плати и да си го набави, така мисля аз.
Но най-важното, действам успокояващо на хората :D :D :D
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 04 Апр 2012, 09:28

Но най-важното, действам успокояващо на хората .
В духа на схващанията за толерантност, антиксенофобията и приемането на различните от нас.....
Изобщо готов сте за Ген. сек. на ООН! Как не са Ви забелязали до сега! :D :D :D
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот emilgrigorov » 04 Апр 2012, 09:32

Ми даааа :D
В ранните си години съм забелязал подчертано бацилният характер на червените регулационни чертички. Кат кажеш на някой дядо, че е сгазил червената чертичка, и той получава тежки медицински диагнози :D :D :D
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 04 Апр 2012, 09:40

emilgrigorov написа:Ми даааа :D
В ранните си години съм забелязал подчертано бацилният характер на червените регулационни чертички. Кат кажеш на някой дядо, че е сгазил червената чертичка, и той получава тежки медицински диагнози :D :D :D

Като ви прочете човек, веднага си подобрява настроението. :lol: :lol: :lol:
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот julyanvonemona » 04 Апр 2012, 09:50

emilgrigorov Вчера по ЗУТ-повод присъствах на лекционно изказване, където в прав текст ми беше казано "че с оглед общите благоустройствени цели", които видите ли били от "публично правен ред" съм следвало да приема принудата - оценката на комасирания ми по чл.16 ЗУТ имот да бъде "доказана" от комисията по чл.210 ЗУТ. Да!
Такъв е закона но АЗ! не ща!
Въпроса е длъжен ли съм да проявявам толерантност и търпимост, към този, със съмителна конституционност текст, или да дам воля на по-правилната и напълно естествената реакция на уплашено животно - да хапя и пускам кръв, до колкото ми позволяват сили и възможности?
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот emilgrigorov » 04 Апр 2012, 10:00

Отдавна се каня да отворя темата за вещно-правния характер на предназначенията по устройствените планове и схеми.

А в твоя случай, как ти се струва пътят към Страсбург? :D :D :D Тоест, целенасочено хапане и пускане на телесни течности :D
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 04 Апр 2012, 11:53

А в твоя случай, как ти се струва пътят към Страсбург?

Страсбург е място за богове. Аз съм роден от жена, ерго - простосмъртен!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот rourke » 04 Апр 2012, 14:37

a ne съм съгласен - при наличие на финансов поток / не поточе :) :) :) подчертавам / може да се води сражение ....
rourke
Потребител

Мнениеот emilgrigorov » 04 Апр 2012, 14:51

rourke написа:a ne съм съгласен - при наличие на финансов поток / не поточе :) :) :) подчертавам / може да се води сражение ....

+1 :D
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 04 Апр 2012, 19:53

....може да се води сражение ....

Боговете са клуб чието единствено предназначение е да поглъщат финансовите потоци безотчетно и безотговорно! А освен всичко за водене на сражение е необходима добре екипирана и логистично подсигурена кадрова армия. ние простосмъртните си свиваме краката предварително и навреме, защото са ни единствени и не желаем да се инвалидизират.
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот emilgrigorov » 04 Апр 2012, 21:16

julyanvonemona написа:
....може да се води сражение ....

Боговете са клуб чието единствено предназначение е да поглъщат финансовите потоци безотчетно и безотговорно! А освен всичко за водене на сражение е необходима добре екипирана и логистично подсигурена кадрова армия. ние простосмъртните си свиваме краката предварително и навреме, защото са ни единствени и не желаем да се инвалидизират.

Чек маклУ. Колко пари трЕбват? Щото може да се окажа , се съм насреща в подкрепа. Няма майтап.
Вникване в цената на обществените мероприятия, тВа , дето казах за вещно-правния характер на качеството на имота...
Мисълта , която ти е присъща, е от най-голямо значение, julyanvonemona, мисленето ти ходи!
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот rourke » 04 Апр 2012, 23:54

:) :) :D като на истински фелдмаршал :)
rourke
Потребител

Мнениеот julyanvonemona » 05 Апр 2012, 08:34

Вникване в цената на обществените мероприятия

Моля вижте нарочната едноименна тема.