начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

Изграждане на ограда от метални профили

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Изграждане на ограда от метални профили

Мнениеот kavalera » 24 Сеп 2013, 23:18

Здравейте, живея в кооперация в манастирски ливади. Строителя не е построил оградата която граничи от две страни с улицата и от една страна с друг имот(от страната с др. имот има ограда която е телена и много слаба). Всички съседи решихме сами да финансираме и изградим за наша сметка оградата. Тя няма да е тухлена или плътна ами от метални профили(прикачих снимка). Въпросът ми е при положение че оградата не е плътна трябва ли да се узаконовя. Благодаря Ви предварително.
kavalera
Нов потребител

Re: Изграждане на ограда от метални профили

Мнениеот TheOldMan » 25 Сеп 2013, 02:06

Да.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
TheOldMan
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 25 Сеп 2013, 11:21

TheOldMan написа:Да.

До крайният срок за узаконяване на оградата има още 62 дни!
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот kavalera » 25 Сеп 2013, 12:02

Сигурно ли е това, защото и двете фирми ми казаха че това се води ограда тип АЖУР и не е необходимо. Казаха ми че единствено може да има проблем ако навлезем в чужд имот. Ако трябва да се узаконява може ли да ми кажете къде трябва да ида и какво да направя. Благодаря Ви предварително.
kavalera
Нов потребител

Мнениеот julyanvonemona » 25 Сеп 2013, 21:30

kavalera написа:Сигурно ли е това, защото и двете фирми ми казаха че това се води ограда тип АЖУР и не е необходимо. Казаха ми че единствено може да има проблем ако навлезем в чужд имот. Ако трябва да се узаконява може ли да ми кажете къде трябва да ида и какво да направя. Благодаря Ви предварително.

Нека която и да е фирма от двете ви каже или напише съгласно кой член и от кой закон, че това е
ограда тип АЖУР
:D :D :D и какви са различните последици във връзка с твърдението ми за вече 61 дневния срок.
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Назад към Строителство и регулация