начало

Юридическият факултет на ПУ спечели националните кръгове на състезанието Phillip C. Jessup Юридическият факултет на ПУ спечели националните кръгове на състезанието Phillip C. Jessup

МОЛЯ ЗА СЪВЕТ

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

МОЛЯ ЗА СЪВЕТ

Мнениеот merinda » 04 Фев 2014, 12:33

Здравейте мисля да се разведа с мъжа ми с който имаме 4 год. брак.Но имаме закупена 2/3 части от наследнически имот който беше на вуйчо му (който почина) и имота трябваше да е на името на един от наследниците в случая свекърва ми `но парите за къщата са лично мои от спестявания преди брака.Купихме и автомобил (като аз теглих заем и съм плащала повечето вноски) който е на името на свекъра за да плащаме по-малка застраховка.В такъв случай аз мога ли да взема някаква част от всичко това,като се има на предвид че имаме син на 2 г. и съм бременна с второ.Благодаря ви предварително за отговорите.
merinda
Младши потребител

Re: МОЛЯ ЗА СЪВЕТ

Мнениеот ivanov_p » 04 Фев 2014, 12:42

Принос!
ivanov_p
Активен потребител

Мнениеот bebitor » 05 Фев 2014, 10:28

Принос в какво? Семейството няма нищо, всичко е на свекъра и на свекървата! Собственост върху имот и МПС няма как да търсите. Евентуално може да търсите дадените пари, ако има основание и доказателства, че са дадени в заем...
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот merinda » 07 Фев 2014, 12:24

БЛАГОДАРЯ ЗА ОТГОВОРА!!!
merinda
Младши потребител

Назад към Семейни казуси