начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

въпрос за глоба наложена от съд

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

въпрос за глоба наложена от съд

Мнениеот batlar » 13 Юли 2014, 16:07

здравеите и предварително благодаря за отговорите

казусът е следният
мой братовчед е хванат с наркотични в-ва още няма произнасяне на съда но има споразумение с прокурор за присъда до 1 година
въпросът ми е такъв
ще има ли наложена глобаот съда след като провинението е рецидив и има ли опастност от секвестируемост на единствено жилище при положение че е съсобственик на имота с братси но брат му има и друг апартамент и ако има глоба и не се плати може ли да изземат общия имот
batlar
Нов потребител

Re: въпрос за глоба наложена от съд

Мнениеот batlar » 14 Юли 2014, 12:21

никои ли няма нение по въпроса :(
batlar
Нов потребител

Мнениеот ilian_todorov » 14 Юли 2014, 13:48

batlar написа:здравеите и предварително благодаря за отговорите

казусът е следният
мой братовчед е хванат с наркотични в-ва още няма произнасяне на съда но има споразумение с прокурор за присъда до 1 година
въпросът ми е такъв
ще има ли наложена глобаот съда след като провинението е рецидив и има ли опастност от секвестируемост на единствено жилище при положение че е съсобственик на имота с братси но брат му има и друг апартамент и ако има глоба и не се плати може ли да изземат общия имот

Каквото е споразумението с прокурора, такова ще е и със съда, ако го одобри.
За глоба не може да се изкара за продан единствено жилище, освен ако не е поделяемо (има два входа). На брат Ви дела пък съвсем няма отношение в случая.
Предполагам, че отговорът ми Ви задоволява? :D
Последна промяна ilian_todorov на 14 Юли 2014, 14:50, променена общо 1 път
ilian_todorov
Активен потребител

Мнениеот batlar » 14 Юли 2014, 14:37

Каквото се е споразумение с прокурора, такова ще е и със съда, ако го одобри.
За глоба не може да се изкара за продан единствено жилище, освен ако не е поделяемо (има два входа). На брат му дела пък съвсем няма отношение в случая.
Предполагам, че отговорът ми Ви задоволява? :D

благодарско за отговора
по принцип и аз така мисля но несъм напълно запознат как стоят нещата и имайки предвид и че живеем в (Булгаристан ) знам ли кво да очаквам :(
а и някои адвокати и нотариуси съвсем няма да се посвенят да ми вземат парите предвид притеснението ми по въпроса :(
batlar
Нов потребител

Мнениеот marek972 » 16 Юли 2014, 18:41

особено нотариусите ....
marek972
Потребител

Назад към Наказателно право