Здравейте, преди месец се рових из книги, които взех от след смъртта на баба и дядо. В една от книгите намерих "завещание", в което сестрата на дядо ми му продава за 10 000лв. всичкото си имущество, което наследява от баща им. На завещанието има подписи, печати и марки от 1947г. от длъжностно лице. Майка ми е жива, има и една сестра. Когато преди години са ходили да узаконяват наследството си не са знаели за това завещание. Според тях земята, която са им показали по скици и документи като собственост да баща им е била доста по-малко от това, което те си спомнят. Дядо е имал и гори, за които те не са намерили документи. Леля не е имала финансовата възможност да помогне на майка при подготовката на документите. Майка ми от своя страна след разходите, които е направила сама не е искала допълнително да се натоварва, разстоянието и времето също не са я насърчили да продължи да търси.
Какви са шансовете след толкова време да помогна на майка ми и леля ми да получат това, което им се пада по право?
Благодаря предварително!
- Дата и час: 22 Ное 2024, 21:28 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Намерено завещание
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Намерено завещание
Категорично, след толкова време не може да се помогне- всички процедури приключиха 2007г.
Rara avis in terris
-
bebitor - Активен потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|