Госпожо, уверявам Ви, че всички, писали във Вашата тема, са отлични юристи и професионалисти. Нямате право да гоните никого - този форум ние сме го създавали , с участието си в продължение на много години. Подозирам обаче, че не са Ви обяснени елементарни неща. Ако не сте се разбрала с адвоката си, защо не зададете и не изясните лично с него тези въпроси?
Едит: Добре, че е майтапа, да си кажем някои истини. Линкът действително отразява работната среда. Дори в континента, в който живеете , в казината се плаща предварително залогът, който смятате да направите. Никога, ама абсолютно никога няма гаранция, че ще спечелите делото. Достатъчно съм живяла и видяла как се губят 100% печеливши дела, и как се печелят 100% изгубени. Следователно, адвокатът не може да разчита на последващо заплащане. Затова е законово уредено хонорарът да се заплаща предварително.
Когато в договора за правна защита и съдействие е вписана платената сума, същият има ролята на разписка.
Господине, вярвам Ви. Аз не обсъждам професионалните им знания, а подхода им, който е циничен, груб и непрофесионален.
Да оставим настрана факта кой е юрист и кой не е - всичките ние сме граждани на същата държава и имаме еднакви права - дори в този форум, признайте го. Ако не го признаете - сам ще сложите грях на сърцето си и ще нарушите Конституцията примерно, ако не и маса други закони.
Да Ви кажа, не мога да уважавам юристи, когато самите те с удоволствие нарушават закони, а после изискват от другите да ги спазват - не става някакси двоен аршин.
Юристи или граждани - за всички важи добрия тон в правилата. Господинът сръбска-плескавица определено е груб и циничен в мненията си , и аз имам право да го изгоня от темата си и да поискам правилата да бъдат спазени.
Не можете да изисквате привилегии на база кой бил правил форума. Пак двоен аршин. Защо Ви е толкова необходим двоен аршин - с което негласно показвате, че не признавате моите граждански права, и че за Вас няма значение дали се спазват безпристрастно правилата на този форум.
Отговарям Ви, защото виждам проблясък на здрав разум и проявена някаква добра воля и желание за комуникация. Ако съм в грешка - кажете ми - да се поправя и да не Ви отговарям.
Така че вземете си думите обратно кой има права в този форум и кой няма. Или ми кажете, че за Вас правилата на този форум нищо не означават и че Конституцията за Вас е хабене на хартия за отпечатване на досадни идиотизми.
ПС: точно затова пуснах тема - защото от разговор с 6 адвоката - дотук нито един не поиска самичък да започнем от договор и разписка и уговаряне на условията - а всички до един поставиха императивно услвоие да платя и после всичко останало.
Е не става да платя - ако дори не знам за какво плащам и на кого - съгласете се.....особено в интернет - всеки измамник може да е отсреща....и аз ще си плащам така до кога?
Просто ама усещате ли се колко сте встрани от здравия разум?
ПСС: нямаше дори едно изключение....
Да видиме колко държи юридическото съсловие в България на законността - щом дори във форума ви, който сте градили уж вие (а не програмистите и екипа) - няма законност и не се зачитат граждански права ..абе показнопонегонаправетебе!
С което тегля една черта на липсата на законност във форума ви - а как се чувства екипа на сайта не ми се мисли - след Вашето изказване....и отивам да си лягам - защото да Ви кажа - разбрах за какво си говориме и колко Ви пука...точно никак.....
Е - поне показахте на какво кълвете - и хехе, всичките бихте се продали значи ......
ПСС: значи в крайна сметка все пак АЗ ще избера какво да бъде и АЗ ще го дирижирам ...а вие ми вдигате стойки просто...и цената също....... да остане все пак нещо за гладните ви гърла....
ПСС: не съм далече от мисълта да си хвана тукашен адвокат и да мина през Европейския съд. При това имам това право - ако си използвам постоянния адрес на местожителство оттук.
Както сами казахте - ще си платя добре, но пък ще си свърша работата...защо да плащам стотинки на някой грубиянски ............. гладен от България, който в крайна сметка все пак ще ме прецака?
Каква сделка изпускате - но това е ваш, а не мой проблем....