начало

Почина Благовест Пунев Почина Благовест Пунев

Практически въпрос за заплащане на адвокатски услуги

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Практически въпрос за заплащане на адвокатски услуги

Мнениеот aaaaly » 20 Сеп 2014, 01:39

Госпожо, уверявам Ви, че всички, писали във Вашата тема, са отлични юристи и професионалисти. Нямате право да гоните никого - този форум ние сме го създавали , с участието си в продължение на много години. Подозирам обаче, че не са Ви обяснени елементарни неща. Ако не сте се разбрала с адвоката си, защо не зададете и не изясните лично с него тези въпроси?
Едит: Добре, че е майтапа, да си кажем някои истини. Линкът действително отразява работната среда. Дори в континента, в който живеете , в казината се плаща предварително залогът, който смятате да направите. Никога, ама абсолютно никога няма гаранция, че ще спечелите делото. Достатъчно съм живяла и видяла как се губят 100% печеливши дела, и как се печелят 100% изгубени. Следователно, адвокатът не може да разчита на последващо заплащане. Затова е законово уредено хонорарът да се заплаща предварително.
Когато в договора за правна защита и съдействие е вписана платената сума, същият има ролята на разписка.

Господине, вярвам Ви. Аз не обсъждам професионалните им знания, а подхода им, който е циничен, груб и непрофесионален.

Да оставим настрана факта кой е юрист и кой не е - всичките ние сме граждани на същата държава и имаме еднакви права - дори в този форум, признайте го. Ако не го признаете - сам ще сложите грях на сърцето си и ще нарушите Конституцията примерно, ако не и маса други закони.

Да Ви кажа, не мога да уважавам юристи, когато самите те с удоволствие нарушават закони, а после изискват от другите да ги спазват - не става някакси двоен аршин.

Юристи или граждани - за всички важи добрия тон в правилата. Господинът сръбска-плескавица определено е груб и циничен в мненията си , и аз имам право да го изгоня от темата си и да поискам правилата да бъдат спазени.

Не можете да изисквате привилегии на база кой бил правил форума. Пак двоен аршин. Защо Ви е толкова необходим двоен аршин - с което негласно показвате, че не признавате моите граждански права, и че за Вас няма значение дали се спазват безпристрастно правилата на този форум.

Отговарям Ви, защото виждам проблясък на здрав разум и проявена някаква добра воля и желание за комуникация. Ако съм в грешка - кажете ми - да се поправя и да не Ви отговарям.

Така че вземете си думите обратно кой има права в този форум и кой няма. Или ми кажете, че за Вас правилата на този форум нищо не означават и че Конституцията за Вас е хабене на хартия за отпечатване на досадни идиотизми.

ПС: точно затова пуснах тема - защото от разговор с 6 адвоката - дотук нито един не поиска самичък да започнем от договор и разписка и уговаряне на условията - а всички до един поставиха императивно услвоие да платя и после всичко останало.

Е не става да платя - ако дори не знам за какво плащам и на кого - съгласете се.....особено в интернет - всеки измамник може да е отсреща....и аз ще си плащам така до кога?

Просто ама усещате ли се колко сте встрани от здравия разум?

ПСС: нямаше дори едно изключение....

Да видиме колко държи юридическото съсловие в България на законността - щом дори във форума ви, който сте градили уж вие (а не програмистите и екипа) - няма законност и не се зачитат граждански права ..абе показнопонегонаправетебе!

С което тегля една черта на липсата на законност във форума ви - а как се чувства екипа на сайта не ми се мисли - след Вашето изказване....и отивам да си лягам - защото да Ви кажа - разбрах за какво си говориме и колко Ви пука...точно никак.....

Е - поне показахте на какво кълвете - и хехе, всичките бихте се продали значи ......

8)

ПСС: значи в крайна сметка все пак АЗ ще избера какво да бъде и АЗ ще го дирижирам ...а вие ми вдигате стойки просто...и цената също....... :lol: :lol: да остане все пак нещо за гладните ви гърла.... :lol:

ПСС: не съм далече от мисълта да си хвана тукашен адвокат и да мина през Европейския съд. При това имам това право - ако си използвам постоянния адрес на местожителство оттук.

Както сами казахте - ще си платя добре, но пък ще си свърша работата...защо да плащам стотинки на някой грубиянски ............. гладен от България, който в крайна сметка все пак ще ме прецака?

Каква сделка изпускате - но това е ваш, а не мой проблем.... 8)
Последна промяна aaaaly на 20 Сеп 2014, 01:50, променена общо 1 път
aaaaly
Младши потребител

Мнениеот p_n_n » 20 Сеп 2014, 01:48

aaaaly написа:...... от разговор с 6 адвоката - дотук нито един не поиска самичък да започнем от договор и разписка и уговаряне на условията - а всички до един поставиха императивно услвоие да платя и после всичко останало.
:arrow:
Прощавайте, но това ми звучи невероятно...

aaaaly написа:Господине, вярвам Ви.
Недейте така, страшно ще е... :P

aaaaly написа:...и отивам да си лягам
И от мен лека...
p_n_n
Потребител

Мнениеот aaaaly » 20 Сеп 2014, 01:54

Прощавайте, но това ми звучи невероятно...

Да - истина е.

Още 7-8 ми стоят в листата. Карам ги по азбучен ред. Имам търпение и ще карам докато изчерпя всички налични списъци. Ако списъците от България не стигнат - ще намеря тукашен адвокат.

Вие и сами знаете какви тумби завършвате - все някой от вас ше е толкова гладен или коректен или нещо друго и ще свърши работата както аз искам.

Първият беше потресен, че го смених. Вторият беше арогантен и груб - явно толкова му стигна акъла да крещи по скайп. За другите не ми се и описва - съсловието ви не е много учтиво и възпитано.

Няколко други се опитаха да ме зарибят - но алчността си личи и тези ги режа веднага. Както казах и по-горе - ако искам да си хабя парите - ще ги изсипя на улицата....със същия успех....

Ако не видя грижа и коректна работа - няма да стане. Който го направи - ще си получи парите че и смело отгоре.

За другите - една студена вода с три букви .....
aaaaly
Младши потребител

Мнениеот kalisto » 20 Сеп 2014, 08:31

Пази боже, сляпо да прогледа...Мисля, че и петорен адв. хонорар ще е малко да се работи с подобен клиент. Ще трябва и по две кисели млека - за вредни :twisted:
kalisto
Младши потребител

Мнениеот REVOLUTION » 20 Сеп 2014, 08:41

Колеги само си представете от тия изложения за какво дело ще да иде реч. :lol: :lol: :lol:
Ответник ще да е или папата или вселенския разум...правно основание , защо съществуват адвокати практикуващи в България и защо се осмеляват да искат пари , след като всички божии чада са равни... :D
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот sarbijanac » 20 Сеп 2014, 09:08

Ами гос опожо знейте, че каквото почукало Това се е обадило! Явно сте си заслужила отношението. Вие какво си мислите, че живеейки в чужбина някой е длъжен да Ви сервизни и и да Ви търпи не дотам приятното поведение Ли? Правете каквото си знаете, но не ни занимавайте с глупости.
sarbijanac
Активен потребител

Мнениеот chadel » 20 Сеп 2014, 09:30

Госпожа, тонът ви е груб и арогантен! Струва ми се забравяте факта, че не адвокатите, а ВИЕ имате проблем! Не ни мислете нас дали имаме клиенти или нямаме и как работим с тях. Авансовото плащане е стандартно в практиката! Както вече Ви се каза по-горе, може да се уговори плащане и на части, но никой колега не е длъжен да се съгласи. Никой не ви кара на сила, нито ви изнудва. Адвокати под път и над път. Но ми се струва крайно невероятно някой да се съгласи да получи плащане накрая. Да чакаш от умрял писмо.. Не са малко случаите и на некоректни клиенти.
За едно нещо сте права обаче - редно е да се сключи договор за правна защита, въз основа на който да се извърши плащането. Само че като ви гледам отношението и претенциите, колегата ще си сложи голям таралеж в гащите :lol:
chadel
Потребител

Мнениеот votpuska » 20 Сеп 2014, 11:11

Абе хора, вий в час ли сте да ѝ обръщате толкова внимание на тази? На жената не ѝ трябва адвокат, а психотерапевт, как не разбрахте? Ейй, начи, как досега не се появи Доко да я насочи директно към 4-ти километър или някой от аверите му в бранша :lol: :lol:

aaaaly написа: ПСС: естествено, че ще си платя - но мисля, че е мое право да си защитя моите интереси и да изключа вероятността да бъда обрана от измамници, или просто използвана като кокошка, или просто изцицана и зарязана без решение на проблемите ми, за което решение и професионални услуги някой взима пари и се очаква да си свърши работата.

Убеден съм, в действителност горите от желание именно да бъдете изцицана, но не вярвам на тая земя да има мъж който да може да ви изтърпи дори докато ви свали сутиена. :mrgreen:

aaaaly написа: Значи аз лично почвам да клоня към вариант мафия - да ми реши проблемите гарантирано.

Правилно сте се ориентирали, обаче мафията такива истерични кресли много бързо ги слагаме на място. И като млъкнат ги цицаме и отупваме като брашнян чувал. И като ги изцедим напълно ги натирваме да се жалват в арменската църква ква е таз фалшива мафия дето ги обрала до шушка и им показала пръста хохохо

Интересно само че в новата ви родина, която представяте едва ли не като земен рай, нещата ако са наред то ще да е именно поради липсата (или поне неосезаемото присъствие и отявлена импотентност) на мафията.

aaaaly написа: ПС: имам едно огромно предимство - мога да плащам....да видим кой ще си преглътне наивитета да се прави на ударен и професионално надут.....

Очевидно именно това не можете, щом не плащате, а ревете по форумите. Немилостиво възползвайки се от липсата на модерация. Аман от нагли просяци. Всеки поне мъничко уважаващ себе си адвокат би ви изгонил с шутове от кантората си.

Все пак, да проявя мъничко милост - към колегите от форума които стоически ви търпят в криворазбрани опити да покажат най-хуманното ( по същество - безхарактерно) лице на гилдията - най-доброжелателно ви съветвам да престанете да преливате от пусто в празно и да напишете в гуглето "форум психотерапия" белким успокоите душата си. Има светлина в края на тунела, вервайте ми. :D
Юризмът не е лъжица за всяка уста!
votpuska
Потребител

Мнениеот aaaaly » 20 Сеп 2014, 11:48

chadel написа: Струва ми се забравяте факта, че не адвокатите, а ВИЕ имате проблем!:lol:

Не, господине - аз нямам проблем. Има само малко бумащина работа за вършене. Проблем няма.

И още веднъж ви казвам - не се превъзнасяйте колко сте незаменими. Услуга като услуга - и не е свещенодействие, както искате да я изкарате.

Гледайте по-реалистично на света - проблем било да имаш малко бумащина - хахахахаааа....хора измират, гладуват, боледуват ....бомби падат някъде - това са проблеми, да.

Толкова сте откъснати от реалността, че няма къде повече.

И по-горе го казах - ще се разделите сами и сами ще си покажете кой какъв е. Търся професионалист, който може да свърши бумащината коректно, за което ще бъде заплатен. Колко пъти да го повторя.

За другите - игнор от мене. Нито аз съм за тях, нито те са за мене - и неприязънта е взаимна.

ПС: благодаря на хората с коректните отговори. Благодарността е искрена. Разбрах каквото ми беше нужно. Бих даже поискала на лични да си оставите и координати - нямам против да работя с коректни хора, но някой тук спомена, че форума не е място за търсене на клиенти, така че варианта отпада. Оценявам го високо особено на фона на заяжданията, грубиянщината и липсата на добро възпитание. Убедена съм, че има коректни адвокати в страната - и аз ще си намеря точно такъв/ава. Който търси - намира.

За грубияните - чудя се кой ви се хваща на простотията - но за всеки влак си има пътници - аз обаче на тоя влак не ща да се качвам.

Успехи и здраве ви желая на всички. За всички има място под слънцето.
aaaaly
Младши потребител

Мнениеот REVOLUTION » 20 Сеп 2014, 12:33

Успех и много здраве и на вас! :lol:
Радвам се , че след всичките Ви филосовствания разбрахте основното , че трябва да си намерите адвокат и да му платите изцяло и предварително поискания хонорар , колкото и да ви е неприятно това.. :mrgreen:
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот aaaaly » 20 Сеп 2014, 12:36

Интересно само че в новата ви родина, която представяте едва ли не като земен рай, нещата ако са наред то ще да е именно поради липсата (или поне неосезаемото присъствие и отявлена импотентност) на мафията.

Това заслужава отделен коментар.

И тук има мафия, но по-скоро по високите етажи, където се играе на едро. Обикновените хора са оставени на мира и общо взето - генерално като тенденция - законността е доста добре защитена. Не коментирам малкото изключения - разбира се, че има слабости и нередности, но те са дребни и незначителни на фона на силния закон.

Уточнявам - че го казвам генерално като тенденция. Подробен анализ би бил по-обективен и обстоен, но не му е мястото тук, а и няма нужда.

Просто мафията по високите етажи не се занимава с дребните хора - смятат го за губене на време. Техните печалби и интереси са в огромен мащаб и никой от тази мафия не би се хабил да се дрънка за дребните доходи на средната класа - коментираме милиарди и стотици милиарди и даже повече като интереси и бизнес. Това е едрата капиталистическа класа - и корпоративната мафия.

Не ви е работа да се сравнявате с тях - никой от вас тук не печели толкова и няма интереси в огромни корпорации от тоя мащаб. И вие сте дребен планктон в мътната вода за тях.

В общия случай средната класа е оставена на мира да работи и печели и да крепи икономиката като работна сила. Законът защитава това положение, защото има обществен интерес икономиката да е силна и просперираща. Точно защото корпоративните интереси искат силна икономика - точно затова е защитено това положение на нещата и затова обикновения човек е оставен на мира и му се гарантира някакво относително спокойствие и законност на ниско ниво, за да може да бачка и да произвежда.

Сега стана ли ви ясно защо нещата работят тук? и защо икономиката тук е силна? защото тукашната мафия има интерес и печалби да остави средната класа да произвежда и да бъде експлоатирана. Това обаче не е така в другия вид мафия в България - българската мафия е по същество партийна и комунистическа - и не знае как да построи просперираща икономика - тяхната сила е грубата физическа сила на ограбването и произвола. Няма нищо общо с успешно управление на икономиката, а само с пране на пари.

Тези неща са много видими, когато поживееш по света и почнеш да се интересуваш от икономика, социални науки, науката политика (а не политиканстването на дребно, както го познават българските граждани на село...) ...и когато видиш с очите си как се случват нещата и ги усетиш по джоба си.

Мафията тук управлява грамотно, с други думи. А не с груба сила и кражби и беззаконие, с други думи също. Затова закона работи - защото тукашната мафия иска закона да работи. Тукашната мафия печели от реда и спокойствието и от средната класа, а не от хаоса, кражбите и беззаконието, както е в България.

Аз не съм идеалистка - просто казвам как стоят нещата и какво виждам с очите си.

Не съм единствената с това мнение. Можете да питате и други емигранти - общо взето ще получите сходни отговори - и няма как да има разногласие по въпроса - защото това е фактическото положение на нещата и всички виждат едно и също.

Жалко е, че в България цари такова беззаконие. Вие самите патите от това наравно с другите граждани на страната. Процесите на разрушение са очевидни и според мен вече са необратими. От доста години твърдя, че за мен в страната се случва тиха гражданска война. Дали се случва прикрито или явно - почти няма значение - но се случва.

Мисля, че беше огромна грешка, че не се направи лустрация веднага след преврата както в другите постсоциалистически страни, за да бъде обезглавена комунистическата мафия в България. Сега се плаща цената на тази и други грешки. Много груба грешка. Мафията на практика ликвидира страната успешно. Рано или късно - защото събитията вече са необратими - и вие ще си патите от това като редови граждани.

Не сте застраховани и няма застраховка от това. Масовото обедняване е пряко следствие и касае 95% от населението.

Затова ми е толкова смешно, когато някоя дребна рибка от вашите редици изскочи с огромно самочувствие на дребен офисен плъх и почне да назидателства ...има доста такива малко по-горе...в същата тая тема....

Отивам да се смея, господа - добре се позабавлявах и посмях снощи и тази сутрин....а сега знаете и защо ми е толкова смешно .....
:lol: :lol:
Последна промяна aaaaly на 20 Сеп 2014, 13:48, променена общо 1 път
aaaaly
Младши потребител

Мнениеот aaaaly » 20 Сеп 2014, 12:38

REVOLUTION написа:Успех и много здраве и на вас! :lol:
Радвам се , че след всичките Ви филосовствания разбрахте основното , че трябва да си намерите адвокат и да му платите изцяло и предварително поискания хонорар , колкото и да ви е неприятно това.. :mrgreen:

Ами точно това правя - търся си адвокат. Не ли? и не ми е неприятно да си платя на коректен професионалист - а ми е неприятно да знам, че има измамници и че се налага да си направя подбор, за да не попадна на измамник.

Това го запомнете - защото ВСЕКИ КЛИЕНТ би имал моя проблем. Не правете лична война от това - клиентите не са виновни, че в редиците ви има непрофесионални хора и измамници.

Да - и разбрах също, че съм абсолютно права да си защитавам правата и да не се давам на измамници и кожодери.....и грубияни.... 8) и да си търся договора и разписките за извършените плащания....

8)

Едит към господин REVOLUTION:

Това е комплимент, ако не го разбрахте - когато един юрист има професионални качества - тогава и подходящия за него клиент ще кликне и ще дойде да го потърси.

То си е любовна история направо...да се просълзиш....

Масата юристи в България - са си масата с ниско професионално качество. Точно затова ме посреща ниско професионално отношение - маса, какво да я правиш.

Един професионалист би разбрал от 2 думи какво искам и би го направил - и разбира се, аз пък ще го оценя и заплатя подобаващо. Останалите непрофесионални мрънкачи ще стоят острани и ще подсмърчат.
Последна промяна aaaaly на 20 Сеп 2014, 13:56, променена общо 1 път
aaaaly
Младши потребител

Мнениеот sarbijanac » 20 Сеп 2014, 13:20

Много са ми интересни тия дето идват от чужбина.Някои даже ги е срам да кажат какво работят,но върнат ли се в България става "елате ни вижте" :lol: .Госпожо-който е способен може и тук да си заработва добри доходи.Не всички живеят с емигрантски пари от Америка и Европа.там изобщо някой забелязва ли Ви,че ви има,че съществувате ? Лично аз предпочитам тук да работя и с реализирани доходи да отида на екскурзия в чужбина,отколкото там да съм трета-четвърта работна ръка,да събирам долар по долар и да чакам кога ще мога да се върна в България,че да си направя по евтино зъбите,или пък да си купя по-евтини очила.Сега пък вие разбрахте ли каква е разликата между страната и чужбина ? :lol: :wink:
sarbijanac
Активен потребител

Мнениеот aaaaly » 20 Сеп 2014, 13:37

Господине, разбирам, че нараних святите Ви чувства на юрист, смятащ се за върха на хранителната пирамида.

Та тръгнахте в психо-компенсационни моторики да ме убеждавате колко аз съм нищожна, а Вие колко сте по-горе от мене....

Опитах се (почтено и обстоятелствено и с факти) да обясня и на Вас персонално и на колегите Ви реалността, а реалността е, че в България 95% от хората измират от глад, немотия и липса на доходи...включително и Вие самия....и статистика ли да Ви вадя...не е невъзможно знаете....

Няма нито един емигрант, който да не живее по-добре - тук не визирам само миячи, чистачи и прочие обслужващ персонал - но особено много визирам квалифицираните емигранти, които действително преуспяват и правят отлични пари по света....

Не ме убеждавайте, че ако идете с влака от Горно Нанагорнище в Измир на търговска ексукрзия и сте имал чудесна ваканция....

Това комплексирано поведение не можете да го видите в чужбина - защото света е голям и хората са реалисти - и се съобразяват с реалността и фактите - или изпадат в класацията и социалното си положение....тоест тоягата на здравия разум работи....

В България съществува една културна капсулация на народонаселението...отчасти поради невежество, отчасти поради беднотия, отчасти поради липса на реални езикови знания и опит, отчасти поради традициите на Балканите ...които почти изцяло са възприети от Османската империя и не са много променени отттогава....не са много напредничави да Ви кажа....

Какво съществува само във Вашата болна и компенсаторна фантазия - не мога да гадая....в какви хотели отсядате по време на ваканциите си - също не знам, но едва ли са 5 звезди ...също така не бих коментирала качеството Ви на живот.....да оставим тези детайли...и да се фиксираме на нараненото Ви самочувствие....върху паричните Ви проблеми, които Ви стиковат така плътно по мене и постовете ми ......да ревете и да плачете по мой адрес.....

Господине - поживейте на запад от Калотина за поне 2-3 години дори като чистач....изберете си произволна страна....няма НИТО ЕДНА СТРАНА ОТ ЕВРОПА, която да не е по-добре от България по качество на живот....

Докогато това е така - дотогава дори миячите и чистачите оттам ще могат да Ви се смеят на доходите и на манталитета...

Сам си направете анализ защо фактите са такива, каквито са - моля Ви спестете ми изпитанието да прекарам уикенда си в опити да Ви обясня компенсаторните Ви заблуди.....

Схванете го - проверете си статистиките - идете да поживеете някъде в чужбина и да видите как е ....вместо да се комплексирате сляпо ....

Факти, господине - факти.....

Мога да Ви купя целия - и мога да си го позволя......

И съм платила цената за което.....

Вашият плач е тъжния плач на самоизлъган невеж .......това ще го пропусна....добрия тон е важен....човешко същество сте...ще уважа човешките Ви права и няма да Ви го кажа с груби думи.....
aaaaly
Младши потребител

Мнениеот sarbijanac » 20 Сеп 2014, 13:55

aaaaly написа:Опитах се (почтено и обстоятелствено и с факти) да обясня и на Вас персонално и на колегите Ви реалността, а реалността е, че в България 95% от хората измират от глад, немотия и липса на доходи...включително и Вие самия....и статистика ли да Ви вадя...не е невъзможно знаете....

Толкова съм умрал от глад ,че вече съм над 100-те килограма.Тук в българия сис пестяваме от закуските :lol:

aaaaly написа:Няма нито един емигрант, който да не живее по-добре - тук не визирам само миячи, чистачи и прочие обслужващ персонал - но особено много визирам квалифицираните емигранти, които действително преуспяват и правят отлични пари по света....

Нещо взеха да се позавръщат-омърлушени и без пари.Вие да не сте оит тях случайно ? :wink:

aaaaly написа:В България съществува една културна капсулация на народонаселението...отчасти поради невежество, отчасти поради беднотия, отчасти поради липса на реални езикови знания и опит, отчасти поради традициите на Балканите ...които почти изцяло са възприети от Османската империя и не са много променени отттогава....не са много напредничави да Ви кажа....

А в Америка е цветя,рози и майски бодили.Ми стой си там,надявам се янките да не са те изкарали рано рано на тръстиката ,че при тях няма събота,няма неделя :roll:

aaaaly написа:...също така не бих коментирала качеството Ви на живот.....да оставим тези детайли...и да се фиксираме ....върху паричните Ви проблеми, които Ви стиковат така плътно по мене

Да не сте решили да ми направите дарение ,че моя вуйчо от Америка тия дни нещо се покри и не се обажда ? :mrgreen:

aaaaly написа:Мога да Ви купя целия - и мога да си го позволя......И съм платила цената за което.....

Магазина днеска не работи,обадете се утре :lol: :lol: :lol:
sarbijanac
Активен потребител

Мнениеот bird_of_paradise » 20 Сеп 2014, 13:58

aaaaly написа:......Мога да Ви купя целия - и мога да си го позволя......

:) Надали. Дори да можете приемете, че има нещо в този живот, което не се продава.

Ако темата е за коректни сметни отношения "доверител- довереник" и кога се заплащат услугите на довереника - даден ви бе отговор. Дори да не ви харесва- получихте го неведнъж.
Останалото е за пазара, чиято сергия непрекъснато отваряте във всяка тема, до която сте се докоснала, за да убедите читателите и себе си, колко е по-добре там, където сте, и колко окаяно е всичко тук.
"Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.”
bird_of_paradise
Активен потребител

Мнениеот aaaaly » 20 Сеп 2014, 14:00

[

Отново компенсационни моторики.

Скучен сте господине...и сте дебел от невежество, а не от изобилие на храна...не знаете ли, че богатите хора са стройни, елегантни и здрави, а не увредени от obesity?
aaaaly
Младши потребител

Мнениеот aaaaly » 20 Сеп 2014, 14:03

bird_of_paradise написа:
aaaaly написа:......Мога да Ви купя целия - и мога да си го позволя......

:) Надали. Дори да можете приемете, че има нещо в този живот, което не се продава.

Ако темата е за коректни сметни отношения "доверител- довереник" и кога се заплащат услугите на довереника - даден ви бе отговор. Дори да не ви харесва- получихте го неведнъж.
Останалото е за пазара, чиято сергия непрекъснато отваряте във всяка тема, до която сте се докоснала, за да убедите читателите и себе си, колко е по-добре там, където сте, и колко окаяно е всичко тук.

Господине - върнете се да прочетете собствените си изявления - имам предвид който е оставил мнение към темата - нямаше нито едно изключение да не оцени професионализма си ЕДИНСТВЕНО В ПАРИ.

Както се продавате - така и ще Ви купят. Не обвинявайте мене - Вие (вие в единствено и множествено число) откликвате САМО на авансовото заплащане ........

Покажете ми един отговор в друг дух - а аз положих много усилия да видя такъв - моля Ви - опровергайте ме.....

Значи сами се слагате в графа - можеме да бъдеме купени с пари и искаме това да се случи - какво очаквате от мене да направя? да упорствам, че има вечни ценности, които не струват пари?

Такъв сигнал подавате - така Ви се отговаря....сами се пласирате като проститутки - за едната суха пара ......

Както вече казах - аз бих оценила професионално отношение и бих го заплатила подобаващо. Това обаче НЕ Е професионално отношение, а проститутско. Така се поставяте сами.

Моля - преди да почнете пак да правите ментални компенсационни моторики - проверете отговорите и изказаните позиции. Нямаше НИТО ЕДНО ИЗКЛЮЧЕНИЕ!

Още един едит:

Един професионалист включва в професионализма си етика, хуманност и прочие нищо-не-струващи ценности. Там някъде се случва кликването между подходящия клиент и подходящия професионалист юрист. И това действително струва повече и работи повече. Ако е искрено и ако се прави в реалността.

Един непрофесионалист казва точно като една проститутка - еби ме сега, плати кеш, използвай кондом и ако може, дай ми още пари. Ако може без разписка. Ако не може - няма да ти дам да ме ебеш, щото ме чакат още клиенти тая нощ и се протрих вече. Още не ми е минал махмурлука от снощи - че ме напиха, изнасилиха и не ми платиха. И ти си като снощния дето ме изнасили. Дай ми парите веднага. Иначе няма за тебе п***ка.

И работи толкова, което да се изчекиджийстваш върху ситуацията....
Последна промяна aaaaly на 20 Сеп 2014, 15:49, променена общо 5 пъти
aaaaly
Младши потребител

Мнениеот sarbijanac » 20 Сеп 2014, 14:04

aaaaly написа:
Скучен сте господине...и сте дебел от невежество, а не от изобилие на храна...не знаете ли, че богатите хора са стройни, елегантни и здрави, а не увредени от obesity?

О да,в американските сериали,които явно гледате вечер изморена от многото работа .Да не би да работите в оранжерия,наште предимно по Америка това работят ?
sarbijanac
Активен потребител

Мнениеот bird_of_paradise » 20 Сеп 2014, 14:10

Има нещо кардинално сбъркано в мислите ви, неведнъж съм се убеждавала в това, за краткото време, в което се подвизавате тук.

Плащайки на адвокат плащате за услугите, които ще извърши, не го купувате.
Договорения хонорар се заплаща авансово, защото така е записано в нормативен акт. Твърдите, че сте състоятелна и по тази причиня няма да получите безвъзмездна услуга ( отделно, че заради теб точно никой няма да си сложи главата в торбата и да понесе лишаване от права).
Договаряте права и задължения в двустранен договор, който служи за разписка, че сумата е заплатена.

Кое остана неясно?
"Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.”
bird_of_paradise
Активен потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Семейни казуси