начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

Процедура за връщане на отнета книжка?

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Процедура за връщане на отнета книжка?

Мнениеот spiders3 » 16 Юли 2015, 01:47

Здравейте,

Не знам дали поствам в правилния форум, но ако някой има някаква информация по въпроса с връщането на отнета книжка ще ми е от полза.

Случая е следния
на 21 септември 2014 ме спират и дрегера отчита 1.26, на кръвна проба 1.56
осъждат ме на 6 месеца пробация и 10 месеца без книжка, пробацията мина.
Следващата седмица на 21 или 22.07 ще ми изтече и наказанието за книжката.. До колкото разбрах трябва да отида на психо. Въпроса ми е мога ли предварително да се ява на този психо тест и направо другата седмица с него да отида да си взема книжката? До колкото четох в други форуми ( с по стари дати ) е трябвало първо да отида в КАТ, да попълвам някакви документи оттам да чакам една седмица и след това да се ява на този психо тест - дълга и широка..
spiders3
Нов потребител

Re: Процедура за връщане на отнета книжка?

Мнениеот chinchilla » 24 Юли 2015, 13:52

Можеш, иди на психо - важи 1 година. С него и бележка, че си платил акта, отиваш и си взимаш книжката,у когато му дойде времето
snooker, chinchillas, STARGATE & Alfa Romeo
Аватар
chinchilla
Потребител

Назад към Наказателно право