начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

Граждански арест

Дискусии и казуси в областта на: Наказателно право, Наказателен процес, Криминалистика, Съдебни експертизи
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Граждански арест

Мнениеот ivanov_p » 17 Апр 2016, 20:44

Като изключим варварските племена населяващи Хърватска, Словения, Словакия, Унгария, Полша и родово-общинските структури от Прибалтика и Украйна, би ли посочил по див и прост народ от българите? Говоря за тези от последните 25 години, когато от народ се запътихме към определението за племе?
Някога, когато бяхме достоен народ, депутатите приеха член в Конституцията, който започваше с: Всякой роб, стъпил на българска земя, свободен става....

Превърнахме се в сбирщина от изроди при които не искат да останат за 5 минути хора бягащи от канибали...
ivanov_p
Активен потребител

Мнениеот neutralen » 17 Апр 2016, 21:17

:D Като е така, да бягат от България !
neutralen
Активен потребител

Мнениеот s100s100 » 18 Апр 2016, 07:06

ivanov_p написа:Едно е глупости да пишат журналисти, на които това е професионално задължение, друго да ги плещят юристи!
Някой решил, че тези хора са престъпници и може да ги лови, аз пък решавам, че ловящите са престъпници и погвам тях, а защото и това не е редно някой сливенски пастор повежда кохорта ромеи да се разправи с всички участници, но къде Клокотница е причакан от агитката на Дучето и т.н. и т.н.

Ало, влязохме в ЕС за да приемем европийските ценности, а не за да балканизираме Европа, която вече достатъчно страда от диви словашки, унгарски и полски племена, подкрепени от родово-общински кланове от балтийските държави. И без нашия малък, но много див и прост народ, на Европа й е байгън от варвари.

Като те чета, виждам че пишейки в първо лице множественно число, принадлежиш към малък див и прост народ, тоест наричаш себе си дивак и простак, каквито нарече и останалите българи.
Ако за себе си си избрал това определение, мислиш ли че "дивак" и "простак" е достатъчно интелектуално ниво, че да дава определения и за останалите?

ivanov_p написа:Като изключим варварските племена населяващи Хърватска, Словения, Словакия, Унгария, Полша и родово-общинските структури от Прибалтика и Украйна, би ли посочил по див и прост народ от българите? Говоря за тези от последните 25 години, когато от народ се запътихме към определението за племе?
Някога, когато бяхме достоен народ, депутатите приеха член в Конституцията, който започваше с: Всякой роб, стъпил на българска земя, свободен става...

Превърнахме се в сбирщина от изроди при които не искат да останат за 5 минути хора бягащи от канибали...

Кои "вие" сте се превърнали в такава сбирщина - някакви измислени псевдобългари си родил в мозъка си май.
Ако ще пишеш нещо по съществото на темата – моля. Ако искаш да се изкажеш на тема "българи", "европейски ценности", диваци в Европа и т.н. - отвори друга тема, че да ти се отговори на някои въпроси дето май не ги разбираш – то това не е за учудване като виждаме с какви определения се накичи по-горе.
Обаче от себеподобните си, моля не прави множество.
Ас съм българин, родителите ми също, а техните родители бяха бежанци. Децата ми също са българи и определенията ти за нас по-горе наричам обидни.
s100s100
Младши потребител

Мнениеот ivanov_p » 18 Апр 2016, 08:00

Не съм казал, че сме малък, но див и прост народ, а че сме малък, но много див и прост народ. Това го пише и на Народното събрание, а ако го няма значи са откраднали парите и боята, отпуснати за написването му.

Пътувал съм доста и не съм срещал хора, които така да се опияняват от жестокостта и диващината, както българите. Ако бандитите от Бургас не просто бяха ограбили бежанците, а ги бяха полели с бензин и запалили, войводата им щеше да е сигурен победител в президентските избори.
Интересно ми е друго? Колко българи вързаха и натръшкаха по земята башибозушки орди от Англия, Белгия, Холандия, Германия и други страни, където доскоро емигрирахме нелегално? Колко граждански ареста се отчетоха там?
ivanov_p
Активен потребител

Предишна

Назад към Наказателно право