Здравейте,
Търся адвокат, който да ме свърже със самостоятелно и коректно работещ детектив - да проследи един човек с кола за няколко дни и да събере необходимите доказателства.
Имейл за връзка: oktava_o@abv.bg
- Дата и час: 22 Ное 2024, 10:52 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Търся адвокат
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Търся адвокат
Доколкото съм забелязал, тук има всичко друго, но не и адвокати, които могат да ти свършат работа, и, които си търсят клиенти.
- 11111111111
- Младши потребител
11111111111 написа:Доколкото съм забелязал, тук има всичко друго, но не и адвокати, които могат да ти свършат работа, и, които си търсят клиенти.
Много си прав. Сайта е за реклами на препарати за стимулация на твърда и трайна ерекция; дамски превръзки с екстри;за разхлабително против запек;лекуване на рак посредством светена вода от Хималаите и др.
http://as.adwise.bg/j/clb.jsp?pos=1&ed= ... %25D0%25B0
А и въпроса на питащия е доста специален. Търсил адвокат, който пък да му препоръчал детектив, който пък от своя страна, да се свърже с изповедник.Артернативно -с папата.
То това следене си е голям грях.
- svettoslav
- Активен потребител
Здравеите след дълги години психически тормоз лъжи изневери та дори и шамари през 2015 се разведах.Съда осъди бащата на 200 лв издръжка да заплати от момента на напускане на дома до 18 г.т.е около 3 г.аз не съм получила 1 лв.издръжка за детето си.Моля кажете посъветвайте ме какво да правя .Препоръчайте ми добър адвокат занимаващ се с такъв вид дела.Препоръчаха ми адв.Даниела Боргунова тя е бракоразводен аз вече съм разведена незнам дали би поела дело за издръжка .Благодаря предварително
- rosi1976
- Младши потребител
Здравеите след дълги години психически тормоз лъжи изневери та дори и шамари през 2015 се разведах.Съда осъди бащата на 200 лв издръжка да заплати от момента на напускане на дома до 18 г.т.е около 3 г.аз не съм получила 1 лв.издръжка за детето си.Моля кажете посъветвайте ме какво да правя .Препоръчайте ми добър адвокат занимаващ се с такъв вид дела.Препоръчаха ми адв.Даниела Боргунова тя е бракоразводен аз вече съм разведена незнам дали би поела дело за издръжка .Благодаря предварително
- rosi1976
- Младши потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|