начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

ПРОБЛЕМ С ФИРМА ЗА БЪРЗИ КРЕДИТИ

Re: ПРОБЛЕМ С ФИРМА ЗА БЪРЗИ КРЕДИТИ

Мнениеот ivan_lawyer » 08 Фев 2020, 16:43

Има насилствено плащане, не пропускайте това. Все пак има чудесна монография (те са две общо) на акад. Големинов - "Гражданско правни източници на задължения", "Неоснователно обогатяване", както и - "Давността по съвременното право", тя е на друг автор. Може да се конструира иск - но - може би няма интерес - то - като ти се е случило - вече си дезинтерисиран.

Аз отстранявам елемента на давността тук - остава въпросът за потребителските клаузи, които спокойно може да се разгърнат - в един умерен повествователен стил - сега - аз съм взел решение - вече да не обучавам джедаи, щото - така, обиден съм.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот kalahan2008 » 10 Фев 2020, 22:11

ivan_lawyer написа:аз съм взел решение - вече да не обучавам джедаи, щото - така, обиден съм.

Учителю Йода, нима някой ученик е минал на Тъмната страна? Или просто е откраднал клиенти?
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 11 Фев 2020, 02:18

Разбира, се - обикновен човек съм - никаква Йода не съм, просто обучавам тоз-онзи. Има много магия в правото - например да разплескаш противника си на прозореца на Апелативния съд, пък може и направо на Върховният Касационен съд, пък има и хубава гледка и Вълховният административен съд (почнах да говоря като Валя Гигова).
ivan_lawyer
Старши потребител

Предишна

Назад към Изпълнително и обезпечително производство