- Дата и час: 09 Фев 2025, 09:41 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
нанесен побой
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
нанесен побой
здравейте на 16август при скандал с моята приятелка бях жестоко пребит от нейния буен син с криминално досие та така се узовах в пирогов с счупена челюст на няколко места но не повдигнах обвининия срещу него тогава та така някак си се въстанових от тази травма но на скоро случайно се засякохме на улицата и отново щеше да стане подобно нещо въпреки че аз вече не подържам контакт с когото и да е било от семейството така въпросът ми е мога да ли повдигна някакво обвинение след толкова време за нанесен побой също и за имуществени щети
- pawlin190
- Нов потребител
Re: нанесен побой
Обвинението ще го повдигне полицията, но трябва да съобщиш и да проведат разследване.
Защо чакаш толкова дълго?
- kpts_
- Потребител
kpts_ написа:Обвинението ще го повдигне полицията, но трябва да съобщиш и да проведат разследване.
от глупост защото все пак беше дете на жената с която бях
- pawlin190
- Нов потребител
А скандалът сериозен ли беше. Тежки обиди да си разменихте или нещо подобно?
- kpts_
- Потребител
скандалът беше сериозен беше с приятелката ми не с него той ми налетя внезапно
- pawlin190
- Нов потребител
pawlin190 написа:скандалът беше сериозен беше с приятелката ми не с него той ми налетя внезапно
Ако ти е нанесъл средна телесна повреда, може да му образуват ДП.
![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
- ilian_todorov
- Активен потребител
Свободен текст какво точно е станало, най-добре, а по-скоро задължително написан от адвокат, епикриза, ако не сте се освидетелствали след счупването и тъжба до прокуратурата. Счупената челюст е средна телесна повреда, така че време има достатъчно. Добре е да посочите и свидетели, в този случай ще се приемат и слухари, такива на които сте разказали непосредствено след случилото се кой ви е ударил. Освен това синът със сигурност е приел стореното като подвиг с който ще се похвали пред разследващия, престъпниците по правило са тъпи и затова пълнят затворите.
- ivanov_p
- Активен потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|