начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

майчинство и безработна

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

майчинство и безработна

Мнениеот Nickа » 11 Ное 2002, 22:31

Имам следния въпрос към вас:

Бременна съм в 6 месец, а съм вече близо 5 месеца без работа. Научих, че ако се регистрирам в Бюрото по труда като безработна, ще мога в продължение на една година след раждането на детето ми да получавам майчинство от Бюрото в рамките на 100 лв.
Обръщам се към вас с въпроса дали това е точно така.
Може ли някой да ми обясни по-подробно как стоят нещата или поне да даде линк към закона, където са обяснени. Ще ви бъда много задължена. Благодаря предварително.
Nickа

Re: майчинство и безработна

Мнениеот Таис » 12 Ное 2002, 15:38

Уважаема Nicka, защо просто не се обърнете към Бюрото по труда и да изясните въпроса на място?!
Желая Ви успех!
Таис

Re: майчинство и безработна

Мнениеот 777 » 14 Ное 2002, 22:21

Отидете в сайта на Министерство на труда. Там има една рубрика въпроси и отговори. Задайте своя въпрос и юристите на министерството ще Ви дадат отговор.
777

Назад към Данъчно право