начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Дата за дело

Дискусии на тема съдебната власт в България

Дата за дело

Мнениеот my_name » 21 Май 2010, 21:53

Здравейте!
Не съм сигурна дали това е точния подфорум, но искам да попитам дали има някаква възможност за промяна на датата насрочена за обжалване?
Благодаря!
my_name
Нов потребител

Re: Дата за дело

Мнениеот mladomo » 22 Май 2010, 10:02

Мила отговора на въпроса ВИ на дали ще ги затрудни , но трудно изисляват колко да им платиш , за това ще трябва да почакаш.
Аз имах идея да направя касов апарат в уста и като говорят да излиза и касовата бележка.

И ако ти кажат ,че за да подракаш влака ти трабва да си машинист , не им вярвай то влака СПРЯ зщото освен машинист му трябва и огняр да хвърля въглища , огнярите избягаха в чужбина МИЛА останаха само машинистите.

А на мене като не ми скапаха нервната ситема си го изкарвам на други ситеми здравна съдебна - абе на всекъде дето само КАРАТ ВЛАКА.
mladomo
Потребител

Мнениеот ykovachev » 22 Май 2010, 10:15

Към питащата: моля уточнете какво разбирате под "дата за обжалване" - срок за подаване на жалба или насрочена дата на открито съдебно заседание (подозирам да е второто, но все пак)? Освен това - посочете защо е нужна тази промяна?
Последна промяна ykovachev на 01 Сеп 2010, 10:59, променена общо 1 път
ykovachev
Активен потребител

Мнениеот my_name » 23 Май 2010, 00:19

За насрочена дата на открито съдебно заседание става въпрос..
Проблема е, че се очертава пътуване в чужбина и този процес възпрепятства това!
my_name
Нов потребител

Мнениеот Гост. » 23 Май 2010, 00:27

:) Упълномощете колега, който да ви представлява- ако е гражданско делото. Пътуването ви няма да наложи отлагане на с.з. - ще се гледа и без вас.
Ако е наказателно - малко по-сложно.
Гост.
Старши потребител

Назад към Съдебна власт