начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

Отказване , за изплащане на отпуска след напускане.

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Отказване , за изплащане на отпуска след напускане.

Мнениеот dreamkeeper » 12 Сеп 2013, 15:59

Доскоро работех във фирма където правата на хората системно се нарушават. Договорите не отговаряха на получаването заплащане , почивни и празнични дни не се взимаха в предвид , както и нощен и извънреден труд, да не говорим , че за 1 година командировка в друг град, не съм получил нито един път дневни командировачни.
Естествено в крайна сметка си подадох молбата за напускане , отивам днес да си взема документите и ме чака изненада. Задържат ми трудовата книжка и ме заплашват с дисциплинарно уволнение , ако не подпиша молба за отпуска със задна дата , за да не ми я изплатят ....
Утре отивам пак да се разправям в опит да си взема трудовата книжка , която ми трябва за понеделник , защото започвам нова работа тогава.
dreamkeeper
Нов потребител

Re: Отказване , за изплащане на отпуска след напускане.

Мнениеот dreamkeeper » 18 Сеп 2013, 00:01

Забравих в крайна сметка да си задам въпроса.
Как в България мога да си потърся правата ?
dreamkeeper
Нов потребител

Назад към Трудово право