начало

ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора ВСС изпрати сигнал за доходи на роднини на Сарафов на ad hoc прокурора

съвет за плътна ограда

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

съвет за плътна ограда

Мнениеот teo_76 » 29 Сеп 2014, 14:26

Привет на всички съфорумци. Имам дилема и бих искал да се посъветвам с вас как да постъпя. Става въпрос за следното: имам си къщичка с дворче и ОГРАДА, която е обект на дискусията ни. Значи въпросната ограда е доста старичка, искам да я съборя и на нейно место да направя нова по висока около 2м висока плътна ограда. Оградата е към улицата в момента не е плътна и е висока около 120-130см. Искам да я направя плътна и висока защото имота е на главна улица и ми писна всеки, който минава по улицата да ме гледа. Имота се намира в едно селце до Пловдив. Знам , че по закон плътната част на ограда към улица трябва да е до 0,6м , но това въобще не ме устройва. Моля за идеи и предположения как законно да я "сътворя" тази ограда. Какво да направя, към кой да се обърна?
Последна промяна teo_76 на 29 Сеп 2014, 16:42, променена общо 1 път
teo_76
Младши потребител

Re: съвет за плътна ограда

Мнениеот TheOldMan » 29 Сеп 2014, 16:03

Това си е строеж отвсякъде. Виза за проектиране, проекти, съгласуване в общината... пълна програма.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
TheOldMan
Активен потребител

Мнениеот teo_76 » 29 Сеп 2014, 16:43

стига бе. :shock: За една оградка ли ?
teo_76
Младши потребител

Мнениеот Melly » 29 Сеп 2014, 16:59

teo_76 написа:стига бе. :shock: За една оградка ли ?

Да.
Туй дето сте го замислил си е цЕло целеничко О-градище. :D
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот bgarch » 29 Сеп 2014, 17:39

За повече информация виж тази тема:
viewtopic.php?f=7&t=58351
Изображение